White Shirt Red Lips!

 
 
Hello Darlings!
TGIF! Fredagar är min favoritdag, det så kallade fredagsmyset, slår det mesta, he,he. Idag blir det en enkel outfit med lite festkänsla. Jag gillar att blanda, tex. en oversize vit skjorta med smala paljettleggings, röda läppar till ett nästan osminkat ansikte, det känns fräscht. Och så en liten glimt av leopard, he,he, för annars skulle det väl inte vara jag. 😉 I förrgår var jag hos läkaren, igår jobbade jag och idag har jag haft lite samtal med sjukhuset och fixat lite inför resan som kommer. Har laddat ner en app som räknar ner dagarna tills vi reser, he,he. Kan inte fatta att jag ska få komma tillbaka till min favoritstad och till värmen dessutom, härligt.
Önskar er en fin fredag och en härlig helg!
Citycatkisses!
 
 
Shirt// Equipment. Sequin leggings// HM. Leopard heels// Christian Louboutin. Clutch// Kenneth Jay Lane. Bracelet// Alexander McQueen.
 
 
 
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh så roligt med resa till New York! Jag kommer ev dit till sommaren. Du är verkligen verkligen värd att komma till staden som även är min favorit!!!!! Mina bästa tips där är shopping på Century 21 och att äta amerikanska pannkakor på The blue fin som ligger vid Times square. Njut fina du och SHOPPA!!!!!

    0
    1. TACK fina du! Vad du är gullig! Ja det ska bli så roligt. Vad kul att det är din favoritstad också. Ja Century 21 är så grymt, när man kommer hem blir man typ sur över priserna, efter att ha fått shoppa designergrejer till drömpriser där. The Blue fin måste jag spana in, älskar amerikanska pannkakor. Tusen tack för tipsen! Många kramar!

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *