Tiffany & Co!

 
 

Det här snygga halsbandet köpte jag second hand hos Style Sequel för några månader sedan men jag har inte hunnit visa det för än nu. Jag älskar tunna, enkla halsband just nu och det här tycker jag bara är så fint. 🙂 Fick det för 500 kr. Kostar ca 4000 kr nytt, så det kändes som ett kap. Plattan är gjord av rubedo, en blandning av guld, silver och brons som skapades för att fira Tiffanys 175 års jubileum. Det här halsbandet tillhör den kollektionen av limited edition smycken, kul!

 
 
 
 

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

 1. Å va fint:)
  jag har nu äntligen gjort mitt första köp på den sidan…såg en otrolig fin Chanel cocktail ring som jag blev kär i och kan du tänka dig jag fick den:)
  Fasen va kul de var:)
  Måste säga att de är otrolig hjälpsamma på style Sequel…fick massa extra info om ringen och förra ägaren så nu blir det ändå mer kul att äga den.
  så tack för att du visat mig denna websida.
  Hoppas allt är bra med Stampe och dig, han är såå fin! Min Leo har nu börjat skratta och försöka "prata" ja..göra ljud iallafall:) Så otroligt att se hur han utvecklas o lär sig nya saker hela tiden. visst är de gött att vara mamma:)Kram/Martina

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *