Bahamas Honeymoon Day 4!

 
Ännu en strålande morgon på Sandals! Jag hade på mig min gula Love klänning, Havaianas och solisar från Le Specs.
 
 
Swimup/poolbarerna är verkligen fantastiska! (Man kan ju beställa vad man vill gratis också).
 
 
Vi ville inte missa en enda solstråle så vi tog den tidigaste båten ut till ön igen.
 
 
Soldyrkare, ha, ha. Bikini från HM.
 
 
Orörd strand tidigt på morgonen.
 
 
Bikini från Victoria’s Secret.
 
Happy!
 
Vid halv två tiden tog vi en buss in till centrala Nassau. (Det är inte en resa jag vill göra om kan jag säga, de körde värre än i New York, ha,ha, som tur var tog det inte så långt tid).
 
 
Här står vi på det kända torget Nassau Parliament Square Jag hade på mig skjorta från Equipment, shorts från Dr Denim, solglasögon från Carrera, halsband från KJL och väska från Balenciaga. Blir så glad av att både ha på mig färg och vara omgiven av fina färger, ha,ha.
 
 
När man reser med sin man får man dock räkna med att hamna på en sliten sportbar för att kolla när hans favoritlag spelar match… 😛
 
 
Men jag ska verkligen inte klaga, jag fick mitt också. 😉 Jag lyckades mitt bland alla diamant och klockbutiker som Nassau är känt för, hitta en Tiffanys “shop in shop” i ett lyxigt litet varuhus. M höll på att skratta ihjäl sig eftersom jag började springa när jag såg det och halkade och ramlade på väg in i butiken… eh, vaddå galen i Tiffany’s?
 
 
Nere i hamnen var husen målade i underbara färger. Hallå Göteborg! Varför kan det inte vara lika glada färger här som där?
 
Vi tog båtfärgan ut till den kända partyön Paradise Island.
 
Där ligger det, det världskända hotellet Atlantis som ni säkert sett i någon film.
 
Paradise Island är det mest artificiella, turistiga jag har sett i hela mitt liv. Det är som en leksaksstad blandat med Disneyland och en dos St Tropez. Yachterna som låg där var de största jag sett i hela mitt liv. Typ som Stena-färgorna!
 
 
I marinan.
 
Här är vi ett shoppingområdet med små butiker med hutlösa priser, eller vad sägs om en söt bikini för 6000 kr? Amerikanerna som semestrar här har inga problem att betala för sig. 🙂
 
Få saker gör mig så glad som glass, ha,ha. Vi fick dock betala närmare 200 kr för två rån med 2 kulor Ben & Jerry. 😀
 
 
Vi tog en titt på Atlantis världsberömda casino.
 
 
Spelade bort några dollar och vann några cent, ha,ha.
 
 
Den här maskinen var mitt självklara val! 😉
 
 
Atlantis hotel är mäktigt och märkligt på alla sätt och vis. Det är så enormt stort. 12.000 anställda och gästerna är inte tusentals utan hundratusentals. Spännande att få se men verkligen inget för oss. Vi är så glada att vi inte valde det här hotellet hur fint det än är. Det är mer som att bo i en nöjespark än på Bahamas. Man ser liksom inget av den verkliga världen!
 
 
Något jag verkligen ville få se var det berömda akvariet!
 
 
Precis så här ser det ut på riktigt när man snorklar, den blå och gula fisken såg vi varje dag.
 
 
På Atlantis kan man dyka i det här enorma akvariet och simma med hajar eller delfiner. Tyckte den här bilden jag tog blev cool!
 
 
När det blev mörkt kändes det inte alls mysigt. Vi var glada att ha sett detta enorma hotell och Nassau, men sjukt trötta i benen och vi ville bara hem igen till lilla romantiska Sandals. Så vi tog en taxi och hamnade med en helt fantastisk man som hade bott i Nassau hela sitt liv. Han körde lugnt och var så himla rolig och snäll så det blev en bra resa hem! Han berättade hur svårt det hade varit för befolkningen när krisen slog till 2009 i USA och att de fortfarande inte var på benen ekonomiskt igen. Positiviteten och kämparandan trots läget var inspirerande!
 
 
När vi kom tillbaka helt slut sent på kvällen möttes vi av den här vackra sängdekorationen.
 
 
OCH ett varmt upptappat bad med äkta blomblad som doftade helt ljuvligt och tända ljus över allt! Det var precis vad min trötta värkande kropp behövde, jag blev så glad att jag nästan började gråta ha,ha. Så M… du vet vad du kan göra när du vill vara lite extra romantisk, hint, hint! 🙂
 
 
Efter badet blev det sen middag. Jag har på mig en cerise sidentopp från Vera Wang som jag köpte i New York, ni ska få se bättre bilder på den snart.
 
 
Efter middagen blev den promenad och några drinkar i en mysig bar innan vi stupade i säng. De här statyerna står i entrén till hotellet. Ni fattar hur gigantiska de är när ni ser mig bredvid, ha,ha. Jag är så glad att vi tog en dag för att titta på Nassau och Paradise Island, det var roligt, men det räckte absolut med en dag!
 
 
To be continued…
0

Du kanske också tycker om

11 kommentarer

  1. Wow, det ser helt underbart ut! Och vad glad M säg ut i sportbaren 🙂 Jättefin bild på honom! Det är precis en sån honeymoon man skulle önska sig… Kanske jag och Mr D får ta det på vårt 10-årsjubileum istället då vi inte fick till någon smekmånad alls 😛 Så glad för din/er skull älskade vän!

    0
  2. Men ååh, har du den bikinin nu i korall? Jag skulle döda för den 😀 Supersnyggt! Snacka om Victorias Secret ängel! <3 Åh vilka romantiska bilder. Vilken drömresa 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *