Bahamas Honeymoon Day 6!

Sista dagen på Bahamas ville vi verkligen njuta av allt så mycket som möjligt! Vi åkte ut till ön och fick vår egna cabana Andros igen.
 
Beach Time!
 
Bikini från Victorias Secret.
 
Kunde inte se mig mätt på utsikten från vår cabana!
 
 
Taket!
 
 
Relaxar i cabanan efter lunch med en drink!
 
Misslyckat hoppförsök, ha,ha.
 
Jag ville aldrig att dagen skulle ta slut! Så lycklig!
 
Vi solade, badade och snorklade bland korallerna hela dagen.
 
 
En sista gungtur innan vi tog båten tillbaka till hotellet!
 
 
På kvällen hade jag på mig den rosa klänningen från Halston.
 
 
Vi åt middag på fina restaurangen Baccarat. Det ser så roligt ut med den bruna stolen bakom mig, så det ser ut som om jag har axlarna ända uppe vid öronen på varje kort, ha,ha.
 
 
Maten var rena konstverken!
 
 

Sen blev det grym underhållning och världens party på resorten!
 
 
Vi avslutade vår sista kväll på honeymoonen med att bara sitta vid en sprakande eld på stranden och mysa.
 
 
Snyft!
 
 
Nästa morgon gick vi upp tidigt och stranden låg helt orörd, så vackert!
 
 
 
Vi skålade i mimosas med färskpressad juice och champagne på frukosten innan det var dags att åka till flyget. Vi behövde inte stå i kö utan fick checka ut i ett eget rum och sen blev vi körda av privatchaufför i en vit Mercedes till flygplatsen. Alla som stod och väntade på flygbussen med sitt bagage stirrade lagom på oss, hi,hi. Det ingick i priset med lyxig transport. Vi fick så mycket extra just för att vi var på smekmånad, det var väldigt roligt att få uppleva en gång i livet. Fast man kände sig nästan pinsamt bortskämd också. 🙂 
 
 
En sista promenad!
 
 
Bland blommor och blad!
 
 

Bye bye Sandals och Bahamas!
 
 
Tack för att ni har följt med mig på den här resan! Ni är verkligen helt fantastiska och underbara! I allt, från vår katastrofala resa till New York i snöstorm till våra fantastiska shoppingdagar och jazzkvällar i vår favoritstad och ett livsavgörande ögonblick, vårt bröllop i NYC, har ni varit med. Sen vidare till Bahamas på bröllopsresa med sol, bad, paradisstränder och romantiska middagar. Det var verkligen vårt livs resa! Stort tack från oss båda för alla underbara kommentarer och komplimanger under den här tiden! Att dela upplevelsen med er via bloggen gjorde den ännu finare!
 
 
 
Jag vill också passa på att tacka min nyblivna man för de två underbaraste veckorna i mitt liv. Jag är så lycklig att vi är gifta och kan inte vänta på att få spendera resten av mitt liv med dig. Varenda dag med dig är en gåva och ett äventyr!
♥♥♥
 
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Ja, faktum är att det känns som man fått vara med lite på ett hörn (även om jag läst det mesta i efterhand, då jag inte satt så mycket framför internet i början av året och därför missade när det hände, liksom)! Vilken tur att ni blev så ompysslade i Bahamas och att det gick bra där, särskilt när ni fått kämpa med så mycket i NY för att få till allt runt giftermålet. Och behandlingen på den där flygplatsen före, hua… Det gör verkligen ont i själen när man läser dem bitarna. Men på hela taget låter det på din beskrivning som allt det underbara med råge överskuggat det negativa och det gör mig glad!!

    Kram på dig

    0
  2. Tack för att du delat med dig av ditt bröllop och underbara resa. Fina bilder som alltid. Tack för inspirerande och fin blogg.
    Många kramar och lyckönskningar till Er.

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *