Wedding Bells!

 
Själv har jag redan haft mitt drömbröllop i New York. 🙂 Men nyligen har två stjärnor gift sig och det är alltid roligt att ta en titta på deras bröllopsklänningar.
 
Först ut Angelina Jolie som gifte sig med Brad Pitt i slutet av augusti klädd i en specialdesignad bröllopsklänning från Versace. På den speciella slöjan syns bilder som alla barnen har gjort. Brad var klädd i kostym från Salvatore Ferragamo. Angelinas klänning tycker jag är helt underbar, så enkel. klassisk och vacker. Jag älskar ju vida kjolar och valde det till mitt eget bröllop så självklart tycker att det var extra roligt att hon valde den siluetten. 
 
 
 
Lauren Conrad gifte sig nu i september med sin William Tell och hon bar en spetsklänning specialdesignad av duon Badgley Mischka. Bröllopsklänningen är sydd av Chantilly och Alençon-spets och broderad med kristaller, pärlor och glaspärlor med ett långt släp. Hon bar håret utsläppt med ett vackert hårsmycke. En underbar romantisk outfit som är bedövande vacker och som passar Laurens bohemiska själ perfekt.
 
 

 
Det är ju nästan omöjligt att välja mellan dessa två helt olika och båda otroligt vackra bröllopsoutfits men vem tycker ni vinner matchen? Angie eller Lauren?
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Japp, du var både vackrare och hade snyggare klänning än båda dessa 😉 Men om jag skall välja hade jag valt Angie också. Påminner lite om min egen bröllopsklänning eller hur? 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *