Lace Up Tops!

 

 

 
Hello Citycatbabes!
Snörning är den hetaste detaljen du kan ha på ett plagg eller en accessoar just nu! Toppar, klänningar, skor och stövlar blir supertrendiga när man adderar snörning.
Hur bär man då toppar med snörning?
 
How To Wear Lace Up Tops!
♥ Det viktiga är att tänka på tillfället när du ska ha den? Är det på jobbet bör man bära BH/linne under i samma färg som toppen och dra ihop snörningen lite extra nedtill så att inte urringningen blir för stor. Men snörningen blir en läcker detalj som kikar fram under en strikt kavaj.
♥ Man kan också välja en snörtop i collegematerial eller i stickat och kombinera med boyfriend jeans och sneakers för en avslappnad, cool look.
♥ Till vardags är det snyggt att köra på 70-talslooken med flares med hög midja och en fukspälsväst eller mockajacka/kappa till.
♥ Till fest bär du den med fördel utan BH om du vill. Snörningen hjälper till som en osynlig pushup. En Freebra är annars ett bra alternativ. Matcha med skinnyjeans och höga klackar. Till fest kan man bildligt talat dra upp sexigheten så mycket man vill genom att dra upp snörningen så mycket som känns bekvämt.
 
Här har jag hittat sju sköna lace up toppar!
Citycatkisses!
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *