Pink & Plum!

 
Hello Citycatbabes! 
Här kommer en Dagens Outfit! Det här hade jag på mig förra helgen. Då var det ljuvligt varmt och möjligt med bara ben igen så jag passade på att ha på mig min plommonfärgade kjol från Alexander Wang och kombinera den med min nya tröja från Malene Birger. Den köpte jag nyss på Wakakuu. Älskar den fluffiga, mjuka känslan av stickad ull och den ljusrosa färgen är bara helt ljuvlig. Det känns som att det är en tröja man kan använda året runt, både sommar och vinter. De senaste vintrarna har ju pasteller varit väldigt populärt och så även i år. Jag gillar att mixa pasteller med en oväntad färg med mer kraft som tex den plommonlila här. Blir en läcker kombination tycker jag.
Veckan har varit tuff, åter igen. Efter två veckor av sömnlösa nätter pga av Stampes tandvärk så blev vi förkylda alla tre igen och den lille stackaren har haft över 40 graders feber flera nätter. Då är man ju så orolig, mitt mammahjärta går i tusen bitar när han mår så dåligt. 🙁 Nu är vi väl i alla fall på bättringsvägen och jag hoppas att nästa vecka blir bra! På onsdag ska jag slinga och klippa håret! Yey! Som jag har längtat! Ska bli ljuvligt med en liten stund för mig själv och att få en uppfräschning av håret inför hösten! 😀
Nu tänkte jag ta ut Stampis på en höstpromenad i skogen!
Önskar er en jättefin helg!
Citycatkisses!
 
 
 
 
 
 
 
Puss till er!
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *