Fashion Links!

Vi summerar veckans trender och modesnackisar!
Det har varit herrmodevecka i Paris och här kan du spana in de bästa street-style bilderna! Dries Van Noten, Givenchy, Balmain och Louis Vuitton hör till de mest omtalade visningarna. Till den sistnämnda dök supermodellen Kate Moss upp med en ny pojkvän och klädd i en chic pyjamas som hyllas av den samlade modepressen.
Om du inte kan få nog av Paris och ser dig själv där på en weekend ganska snart så kan du spana in Vouge som listar stadens 9 hetaste hotspots!
Vill du ha ännu mer av Paris så öppnar franska lyxmärket Celine butik på i Stockholm, vill du veta vart den ska ligga kan du se det här!
 Veckans största snackis är utan tvekan Gilleon som blev modell när hon var 53 år. Nu frontar hon HM:s baddräktskampanj. Härligt tycker jag som alltid, alltid har efterfrågat mer variation bland modellerna, både sett till ålder, hudfärg och kroppsbyggnad.
En annan modell, Kendall Jenner, frontar Marc Jacobs höstkampanj 2016 och visar att hon fortfarande är en av de  mest eftertraktade modellerna just nu. Det ser synnerligen viktorianskt ut så förbered er på puffiga kjolar och snörade kängor till hösten. Dock lite osäker på våfflat hår? Kommer det att slå?
Kanye West som också tillhör Kardashian/Jenner-klanen har gjort en video med massor av kändisar nakna i en säng, där ibland Anna Wintour, själv kallar han det konst, men arga kändisar börjar höra av sig och förneka att det verkligen är dom. Återstår att se Wintours reaktion på det här. Var hon med på det eller ej? 🙂
 Är du rea-shoppingsugen hittar du bästa rabattkoderna här!
Bilder: Elle.se, Vogue.com, Tidal, Vanity Fair, Popsugar.com

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *