Fashion Links!

 
Veckans trender och modesnackisar summeras! 
 
Modevärldens mesta älskling just nu Alessandro Michele, designer för Gucci, visade upp Gucci Cruise Collection 2017 och slog ett slag för kattälskaren. Yasss! 🙂
 
Fitnessmodellen Anna Victoria visade upp två bidler tagna med… två minuters mellanrum, bara olika vinklar och det skapade en våg av lättnadens suckar och hyllningar på internet för att hon vågade visa sig från mer än en sida. Det är verkligen lätt att fastna i Instagrams perfekta värld och börja tro att det är så man bord se ut, men bilderna är inspiration, inte en enda verklighet och jag håller därför med om att den här bilden var lite skön!
 
Kanye West släpper Yeezy Season 2 den 6 juni och ger sig nu även på damskor. Jag gillar faktiskt de genomskinliga klackarna väldigt mycket! Blir spännande att se om de blir lika galet populära som sneakersen.
 
Victoria’s Secret öppnar butik i Göteborg, Göteborg, hörde ni! Jaaa, hurra! Den kommer ligga i Femman/ Nordstan. Men så typsikt just när de slutar med badkläderna som jag tycker är det bästa. Fast jag lär väl hitta lite roligt där ändå. 🙂
 
Bella Hadid, it-girl och syster till supermodellen Gigi Hadid ger syrran bra konkurrens när hon nu blir ansiktet utåt för Dior Beauty. Bella gick också visningen för Dior Cruise Collection 2017 som visades upp i London i veckan.
 
Dansa i Louboutins! Inget problem för de här dansörerna! Louboutins senaste kampanjfilm har blivit vida omtalad och uppskattad.
 
Christian Louboutin har också uppmärksammats för att han har gjort sju nyanser av nude-färgade skor och därmed tagit ställning för att alla hudfärger ska finnas representerade. Nu följer företaget Naja efter med sju nyanser av hudfärgade underkläder, bravo!
 
Är du sugen på att skåla in sommaren med bubblor så kan du nu välja en champagne från svenska modemärket Dagmar, vars presentförpackning inspirerats av en utav deras mest älskade klänningar. Och vill du kunna tala om det för alla dina vänner via sms så använder du så klart bara en av de 72 nya emojisarna som släpps snart, där bland annat champagneglas ingår, spana in resten av dem här!
 
Veckans bästa rabattkoder hittar du som vanligt här!
 
 
Bilder: Chic.se, Vogue.com, Elle.se, Modette.se
 
 
 

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *