3 Hetaste Streetstyletrenderna Från Copenhagen Fashion Week!

Dansk streetstyle när den är som bäst!

Streetstyletrenderna från Copenhagen Fashion Week 2018!

Hello Citycatbabes! Jag har en total crush på danskt mode just nu! Vilken fantastisk design, vilka coola märken och inspirerande danska influencers! Nyss var det Köpenhamns modevecka och streetstyletrenderna som jag spanade in var…

1. Flipflops till finplagg!

Danskorna är ju så där underbart fria och bohemiska av sig (nej jag generaliserar inte alls) och vad kan kännas friare än ett par flip flops. Men man ska inte rulla in till stan i jeansshorts och flipflops utan du ska matcha dem till dina finaste designerplagg. Ju större kontrast desto bättre.

2. Cykelbyxor!

Det här är en trend som jag känner mig ganska osäker på om jag själv vill ta till mig. Å ena sidan, ruskigt skönt och avslappnat mode, å andra sidan, jag är inte en sport-tjej och jag älskar vackra tyger och sömnadskonst. Ett par cykelbyxor är liksom, ja, svart trikå. Inte så spännande. Men kanske om jag skulle bära dem till en fantastiska mönstrad tunika eller T-shirt, ja vi får se. Men helt klart är cykelbyxan ihop med en oversize-T-shirt eller blazer och magväska en trend på väg upp just nu.

3. Dad-Sneakers!

Här är i alla fall en trend som jag är helt säker på att jag aldrig kommer ta på mig. Jag har redan stora fötter och spinkig ben, alltså hur fult skulle det se ut på mig? Svar: sjukt fult. Inte ironiskt fulsnyggt, utan bara som att jag har noll koll på vad som passar mig. Men, det finns många som är supercoola i dessa monstruösa pappaskor och jag uppmanar alla att klä sig i precis vad det vill. För det är precis vad danskorna gör och det är deras fria attityd till styling som har fått hela modevärlden att förälska sig i dem! Som en av mina vänner sa, som har bott många år i Köpenhamn. Där älskar man det originella och man känner sig aldrig “fel” oavsett vad man har på sig!

Och sist men inte minst har vi en underbar streetstyle look som JAG älskar! Rosa sidenblus, ormmönstrad kjol och röda accessoarer, så snyggt!

Nu är jag äntligen tillbaka från semestern. Ja, ha, ha, äntligen, ni läste rätt för då får jag också mer tid till modebloggandet och även fast det har varit en helt underbar sommar, så är det rätt härligt med den spännande modehösten som ligger framför oss. Köpenhamns modevecka är startskottet för ” modemånaden” med alla modeveckorna. Yay! Vilken av de tre streetstyletrenderna skulle ni kunna tänka er att testa? Lämna gärna en kommentar! ♥

Och om ni vill se mer Streetstyle trycka gärna på gilla-knappen så jag vet! Tack finaste citycatbabes! Citycatkisses!

Bilder: Copenhagen Fashion Week.com & Vogue.co.uk

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *