Wedding Guest Preparations! Part 2!

Autumn Wedding!
 
Delmoment två inför bröllopet är väska, skor och smycken! Det jag har valt ut hittills ser ni här. Jag bestämde mig för svart och silver för att bryta av mot allt lila i klänningen och boleron. De svarta skorna matchar det svarta bandet i midjan på klänningen och framför allt så är det ett par riktigt bekväma skor som jag orkar gå och stå i hela dagen och sen dansa i på kvällen. Jag hade gärna valt ett par stilettklackar men jag vet att jag bara kommer att få så ont i fötterna att det förstör kvällen och det är ju onödigt. De här är ändå väldigt nätta och fina i modellen för att vara kilklackar och så är det av bra skinn som andas.
 
 
 
Väskan är rymlig men ändå festfin. Jag behöver ju ha med mig löjligt mycket saker, typ hela Apotekets sortiment av mediciner när jag ska iväg någonstans. I den här väskan får jag plats med mobil, kort, kamera, läppstift och mediciner, perfekt. Jag ville matcha väska och smycken så jag valde ut mina finaste silversmycken. Ett par superglamourösa gnistrande örhängen från Dyrberg Kern ska jag ha.
 
 
 
Jag är lite osäker på om jag ska ha armbandet från Tiffanys? Jag har ett som gnistrar från Dyberg Kern som skulle matcha örhängena ganska bra men det kanske blir för mycket glitter?
Vad tycker ni?
 
Här är Dyberg Kern armbandet. Vilket armband ska jag välja?
 
Part 3 blir läppstift och nagellack!
 

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Tycker du ska välja Dyrberg Kern-armbandet! Bättre att matcha alltihop, det kan aldrig bli för mycket glitter! 😉

    1. Tack för smakrådet, hi,hi vilket grymt bra uttryck, det får jag nog låna tror jag. 🙂 Jag ändrar mig och väljer Dyrberg Kern armbandet istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *