Prinsbröllopet -Allt Om Meghan Markles Bröllopsklänning!

Hello Citycatbabes! Här får ni veta ALLT om Meghan Markles bröllopsklänning.
Idag gifte sig Ms Meghan Markle med sin prins Harry i ett riktigt sagobröllop. Hon kommer nu att tituleras Hertiginnan av Sussex. Brudparet valde Windsor Castle (Drottningens hem) för bröllopet. 600 gäster närvarade vid ceremonin, bland annat alla skådespelarna från tv-serien Suits där Meghan har haft en huvudroll under 7 år. Övriga kändisgäster inkluderade Oprah Winfrey och Elton John. George och Amal Clooney i ljuvlig gul klänning med matchande hatt med flor som glittrar. David & Victoria Beckham i egen design i mörkblått med röda skor. Precis som det ska vara så var bruden vackrast av alla och här kan ni läsa mer om Meghan Markles bröllopsklänning!
(Photo by Andrew Matthews – WPA Pool/Getty Images)
Photo: People.com via Pintrest.
Klänningen: Den oerhört vackra och ganska enkla klänningen med båtringning och trekvartsärm är designad av brittiska Claire Waight Keller för Givenchy. Ni kanske minnas att jag skrev om den fantastiska nyheten att hon som första kvinna fick ta över chefsdesignerpositionen på Givenchy alldeles nyss. Meghan som är feminist och kvinnorättskämpe har gjort ett genomtänkt val där.
Photo: People.com via Pintrest.
Slöjan: En blomma från varje medlemsland av det brittiska samväldet är broderat på slöjan som är fem meter lång i silkesorganza. Att tillverka brodyren har tagit hundratals timmar och sömmerskorna har tvättat händerna en gång i halvtimmen för att spetsen inte ska bli smutsig. En blomma från Vinterkryddbuske, som växer utanför parets gemensamma bostad vid Kensington Palace har också broderats in. Den andra blomman är kalifornisk vallmo, den amerikanska delstat där Meghan Markle växte upp.
Photo: People.com via Pintrest.
Tiaran: Hon bär drottning Mary’s otroligt vackra diamantbandeau, skapad år 1932. Den har inte använts på 70 år så det var roligt att hon fick något “eget”.
(Photo by BEN BIRCHALL/AFP/Getty Images)
Buketten: En liten och enkel bukett i vitt och grönt med något som ser ut att vara bland annat liljekonvalj. Enligt obekräftad uppgift ska Harry själv ha plockat blommorna.
Photo: People.com via Pintrest.
Vad tyckte jag: så fantastisk elegant och vacker. Kanske en aning enkel för min smak. Ni vet ju vad jag valde för klänning, ha, ha. Jag hade hoppats på bara liiite mer Hollywood-glamour men hon var verkligen perfekt från topp till tå. 😉 Diademet och slöjan tyckte jag var otroligt vackra. Jag tror att hon valde en enkel klänning för att visa att hon vill vara en enkel kvinna av folket och den strama, eleganta looken förstärker också att hon är kunglig nu. En dubbelhet väl representerad i valet av klänning. Meghan Markles bröllopsklänning fick inte heller bräcka eller kosta mer än Kates klänning. Vi kan tydligt se här att hon inspirerats mycket av sin svägerskas brudklänning men att den är aningen “enklare” eftersom den inte är täckt av dyr spets. Hon valde också enklare och mindre diamantörhängen än Kate.
Photo: People.com via Pintrest.
Efterfesten: Till middagen för 200 gäster som hölls av Prince Charles bar Meghan en specialsydd klänning i halterneckmodell från Stella McCartney. Här var det lite mer Hollywood-glam tycke jag, underbar klänning!
Vad tycker ni om Meghans bröllopsklänningar? Lämna gärna en kommentar!
+3

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *