Veckans Önskelista!


+ follow Citycatwalk on APPRL

Hallå, hallå Citycatbabes! Hoppas att ni har haft en fin helg! Jag har ju varit i Stockholm på Formex, wow, vilken upplevelse, men mer om det i ett blogginlägg snart. Här kommer veckans önskelista!

  1. Den här tiden på året är jag alltid sugen på att bära boots till kjol och klänning, en look som jag älskar men som utan tvekan varit för svettig den här sommaren. I veckans önskelista hittar ni två snygga boots i ormskinnspräglat läder. Vita boots är galet inne, men blir så klart också galet smutsiga, relativt snabbt. Ett par svarta känns mer hållbart i längden ( i alla fall om man då och då beträder en vattenpöl). Vilket man än väljer så är western-inspirerade boots höstens stora hit. Det gäller även kläder, där vi ser westerndetaljer som på den här denimblusen.
  2. Bland önskedrömmarna hittar ni också två snygga kjolar en rutig och en i konstläder som båda känns heta i höst. Den markerade midjan med rynk för tankarna till 80-talet som kommer att inspirera festmodet i år.
  3. Leopard är (förutom ormskinn) säsongens mönster nummer ett och den här känningen är ju helt fantastisk. Fin att bära som den är till fest men går att klä ned med en stickad tröja och boots.
  4. Slogan tees fortsätter att dominera kommande säsong och det får gärna vara Paris-vibbar.
  5. En färgglad väska som den här kan inte heller bli fel att pigga upp kommande höstgrå dagar med. Extra fin att kombinera med andra starka färger som senapsgult, lila och rost. Något annat som piggar upp är ju bling och jag älskar tunna smycken i guld just nu. Den här ringen med en vit safir är så cool. Liten men naggande god som man säger. ;D
  6. Sist men inte minst måste jag ju slänga med en liten katt, som ser ut precis som Molly, eftersom jag är en galen kattkvinna. Och ni är ju hos cityCATwalk after all. ;P Men faktum är att det är inte bara jag som gärna visar min kärlek till katter, utan många designers har gjort det samma i höstens kollektioner.

Önskar er en fin vecka!/Happy Shopping!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *