Den Blev Sommarens Största Instagramtrend!

Jacquemus La Bomba Hatt Sommarens Instagramtrend

Årets Instagramtrend!

Hello Citycatbaes! Märkte ni där, att nu är ni baes ha, ha, istället för babes. Ordet ”Bae” kort för ”älskling” eller #babe” ”är en instagramtrend som har tagit steget in i vårt dagliga språk. Varje sommar uppstår det instagramtrender även vad gäller kläder och accessoarer. En viss sak får en enorm genomslagskraft och alla Insta-fashinoistor värda namnet gör allt för att få tag på den.

Jacquemus La Bomba Hatt Sommarens Instagramtrend

 

Jättestråhatten.

I år blev det en stråhatt. Men inte vilken stråhatt som helst utan en gigantisk oversize-hatt som verkligen skyddar från skuggan. Det är något med designen av den här jättelika huvudbonaden från Jacquemus som har fått hela modevärlden att få hattfnatt. Den är så smäcker och sensuell trots sin storlek och den ger så klart oändliga möjligheter till fantastiska Instabilder!

Jacquemus La Bomba Hatt Sommarens Instagramtrend

La Bomba.

Hatten heter La Bomba och har sålt slut i många omgångar, men snart finns den åter i butik medlade designern Simon Jacquemus här om dagen. Besök hans Instagram för fler fantastiska bilder på årets IT-accessoar! Kändisar och supermodeller har tävlat om att få till den allt bästa bilden med La Bomba. En fotomodell bestämde sig till och med för att gifta sig i hatten. 🙂 (Undrar hur den bröllopsbilden känns om 10 år?) 😀

 

Jaquemus.

Det är inte bara att hatten är så fantasifull och knasig som har bidragit till att den blev sommarens grej utan även själva modehuset, Jacquemus (försök uttala det efter tre glas vin) (eller bara efter en sömlös natt pga av oförskämt pigga barn). 🙂 Alla har blivit som galna i Simons sommarkollektion som är sensuell och kvinnlig men på ett nytt och väldigt modern sätt. Även Jaquemus skulpturala skor har blivit modeelitens favoriter!

Det ska bli spännande att se om han lyckas upprepa årets succé med nästa sommarkollektion (ss/19) som presenteras i Paris om bara några veckor.

Sommarens kollektion!

Vad tycker ni om hatten La Bomba? Skulle ni vilja ha den i er garderob? 😉 Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *