Dagens fast…


Dagens, fast ändå inte. Den här outfiten hade jag på mig för någon vecka sedan, men hann aldrig lägga upp den då och eftersom jag har bott i mysdress dem senaste dagarna så får ni den här så länge.
Ibland tycker jag att jag har lite otur, jag gick direkt från extremt svårläkt magsår till influensaliknande förkylning med feberfrossa första veckan på min semester och andra veckan vaknade jag upp med öpgoninflammation och sen fick jag en fruktansvärd smärtattack som har varat 5 dagar nu. Så det är därför det har varit lite tyst ifrån mig. Jag känner mig helt slut och helt bort av alla smärtmediciner som ändå inte hjälper. Jag som hade förberett så mycket, så att den här semestern skulle bli perfekt. Det blir aldrig som man har tänt sig, suck. Sorry att jag är så deppig. Jag var hos min läkare igår och för första gången så kändes det i alla fall lite bättre och mer hoppfullt. Till hösten ska jag troligtvis få pröva en ny smärtmedicin. Kontroversiell men jag har velat pröva den sedan slutet på 2008, så att det nu äntligen verkar som att jag ska få göra det, ger lite hopp om framtiden i alla fall. Och det verkar som att fler mediciner är på väg in på marknaden för Painful Bladder Syndrome/Interstitiell Cystit och forskningen gör framsteg, om än små. Det kommer ta många år innan medicinerna är färdigtestade och klara att användas men det känns ändå som en fantastisk förändring att det faktiskt händer något på det här området! Citycatkisses!

Armygrönt linne –Alexander Wang
Solglasögon –Carrera
Jeansshorts –Zara
Skinnväska –Alexander Wang
Leopardmönstrad BH –HM
Armband med koraller –köpt på Corfu
Skinnarmband –HM Herr
Stor ring -köpt i Rom/Italien
Svart skinnarmband –Marc by Marc Jacobs
Sandaler med indianpärlor –Jessica Simpson/New York

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Stackare att du aldrig ska få må riktigt bra.Vet du,jag skäms nu för att jag har lite "små problem" och då får jag ångest när jag tänkter på vilken smärta du får utstå jämt.Kramar från mig!

  2. Hoppas det blir bättre med den nya medicinen, eller att de helt enkelt kommer på ett botemedel för sjukdomen helt och hållet!!! Du är grym och en inspiration BÅDE attityd- och modemässigt. Ge inte upp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *