Lördagens!

Hello Citycatbabes! Det här hade jag på mig när jag var ute och shoppade på stan med mamma i lördags. Nu har jag blivit helt besatt av den där fuskpälsen, hoppas den inte hinner sälja slut så fort, alltå innan jag hinner lägga vantarna på den! 😉 Jag fick byta från kilklackarna till Conversen eftersom det fullständigt vräkte ner regn, precis som det gör i dag, ha,ha. Sämsta augusti-vädret ever i Göteborg, det måste det väl ändå vara? Hur som helst, bilder kommer i morgon på det jag köpte på shoppingrundan! Idag har jag varit på jobbet och sen handlat mat, dagens outfit kommer också upp i morgon! Nu ska jag försöka göra alla mina självhjälpsgrejer, yogastretching, varmt bad, avslappningsband och sen ska jag laga lite mat. Blir färsk lax i ugn med färskpotatis och en krämig gräddfilssås med dill och gräslök, så enkelt att laga men ändå gott och näringsrikt. Sen är det ju en riktigt bra tv-kväll med bla. Svenska Hollywoodfruarna, får ju inte missas! 😉 Hoppas ni mår bra! Massor av Citycatkisses!!!

Tee –Whyred
Spetsväst –köpt i London
Röda jeans –d.Brand ”Fleur”
Kilklackar –HM
Fransväska –Michael Kors
Halsband –Disney Couture
Armband med hjärta –Miu Miu
Äpplering –Disney Couture
Ormskinnsarmband –Asos
Ring med grön sten (syns knappt) –Disney Couture

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Ja verkligen! Köpte koftan idag! Kunde inte låta bli 😉 Färgen jag valde är nr 61, Bonheur. en bärig nyans åt det rödlila hållet, en nyans som ser lite "mycket" ut men eftersom de är så fuktgivande och transparenta så är det jättefint!

  2. Ha, ha vad skumt, hoppas det blev en god middag! ; ) Vad kul att du köpte koftan, hoppas du blir nöjd med både den och läppstiftet! Verkar superläckert! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *