Dagens Outfit!

image847 Och här är dagens outfit till jobbet, med min vanliga uniform, HM-kjolen 🙂
Tee –Marc by Marc Jacobs
Kofta –Börn Borg
Kjol –HM
Sidenband –Åhlens
Stumpbyxor –HM
Väska –Mulberry
Stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

  1. Tack 🙂 I Björn Borg butiken i Arkaden i Göteborg (ovanför Topshop kan man säga). Björn Borg butiker finns också i Stockholm och Malmö.

  2. Ok tack ska kolla i Sthlm nästa gång jag är där!Dom har fått in nya One of a Kind armband på kyssjohanna såg jag.Men nästa armband jag köper blir ett Vita armband jag har velat ha länge.Tycker dom är sååå snygga!

  3. Ja gör det, linnen, toppar och trosor från Björn Borg har verkligen superkvalitet! Älskar minishortsen med bred linning, de är superbekväma, har nog minst 5 par :)Tack för tipset om armbanden, jag vill jätte gärna ha ett, men efter USA shoppingen så får jag bara inte shoppa något mer på ett bra tag. Vita armbanden är verkligen supersnygga. Tycker du ska unna dig ett sådant eftersom inte CCSkye armbandet var bra. Minst ett super hett kändisarmband bör finnas i varje fashionistas smyckeslåda! 😉 eller två eller tre…

  4. Låter bra med Björn Borg.Ja precis det måste man ha,och det ser rätt klassiskt ut med som jag tror jag kommer använda mycket!Ska ”hänga på låset” så fort dom får in dom igen nu i slutet av maj på bunnyhug.Ska beställa direkt då för dom har sålt slut 2 gånger nu på kort tid.

  5. Hoppas du får tag i ett. Man kanske kan skicka ett mail till dem och be dem kontakta dig när de fått in dem. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *