Dagens Outfit: Broderad Bomberjacka och Gucci!

Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
Hello Citycatbabes!
Hur mår ni? Varenda kväll sen jag kom hit har jag tänkt att ikväll ska jag nog få lite tid över för att blogga på kvällen efter jag har lagt Tom. Men inte en enda kväll har jag fått honom i säng före nio och då somnar jag alltid själv, helt slut efter dagens äventyr (och disk) och vaknar ca 01.15. Med linserna i, fast det går inte längre att se igenom dem. Igår försökte jag sätta mig kl kvart över 1 och blogga men det gick bara inte. Inte så intressant för er kanske, men håll ut så ska jag nog få ordning på livet här nere och förhoppningsvis hitta någon stund på dagen då det funkar att blogga. Ikväll är det Mello och vi måste ju ha med Loreen till final!! Ska se den här ifrån så ikväll, SKA Stampe sova kl 8. Ha, ha, ja, vi får väl se hur det blir.
Tyvärr har han blivit förkyld stackarn, så himla typiskt. Det var garanterat planet för det kändes som att flyga med ett gäng döende zombies så som alla hostade, snörvlade, lät och nös. Jag alcogelade oss från topp till tå och hade till och med vantar på Tom som den galna mamma jag är, men det hjälpte inte ändå. Hoppas, hoppas att jag slipper, vi åkte ju inte hit för att vara sjuka här med, suck!
Här kommer min första dagens outfit från Spanien. Jag älskar den här bomberjackan som jag så klart… wait for it… fyndade till 70%. Ha, ha, har ni någonsin hört något annat här på bloggen. 😉 Den är från Topshop men köpte den på Nellys rea. Otroligt coolt och detaljrikt broderad (a la Gucci) och den är vändbar med ett helt annat mönster och i grönt. LOVE it! Det konstiga är bara att just nu är den inte på rea längre.
Men nu måste vi ju också prata om den äkta Guccin. Nämligen min nya vintage väska. Jag hittade den på Vestiaire Collective som är en stor second hand-site i Frankrike. Jag hade gärna velat köpa en ny men jag älskar ju vintage och second hand och det är jag på något vis. Så lite som jag kan jobba har jag helt enkelt inte råd att köpa nya märkesvaror så därför har det blivit nästan som en hobby att hitta fina märken second hand. Gucci har ju fått en riktig super star till designer som ni kanske minns att jag bloggade om och designhuset bara öser ut åtråvärda godbitar just nu.
Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
 The Cool Gang!
 Bomber/Topshop. Skirt and tee/ HM. Bag/ Vintage Gucci. Sunglasses/ Le Specs. Sneakers/ Adidas.
Baby: Zip knit/ Benetton. Jeans/ KappAhl Newbie. Shoes/ Kavat.
Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
Väskan är ett vintagefynd från Vestiaire Collective för 900 kr.
Dagens Outfit Broderad Bomberjacka Gucci väska
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *