Månadens Skönhetsfavoriter från Look Fantastic!

LOOK FANTASTIC, JANUARIBOXEN.

Hello Citycatbabes! Jag har under ett år nu faktiskt prenumererat på en månadsbox med skönhet från Look Fantastic. Jag har prövat Glossy Box som jag tycker är jättebra, men med Look Fantastic så får man också modemagasinet brittiska Elle på köpet. Vilket så klart var det som sålde mig. Det blir som att prenumerera på Elle men så får man också en stor härlig presentbox varje månad också, love it.

Innehållet kan verkligen variera, men för det mesta är jag väldigt nöjd. Månadens box är fräscht ljusblå som krispig vinter och hade en hel del godbitar i sig.

I MÅNADENS BOX:

 1. Dr Paw Paw Original Clear Balm. HÄR. Älskar Dr Paw Paw. Cruelty free och vegansk. Har testat den här krämen förut och den lämnar både fötter, händer, nagelband och läppar silkesmjuka utan att lämna en vit hinna. Gjord av papaya och aloevera. Lite av en allt-i-allo-kräm.

2. Popbands lookfantastic Hair Ties. HÄR. Hårband som är skonsamma mot håret och som inte lämnar konstiga former i håret efter ett svettigt träningspass. Är fina även på armen när man inte har dem i håret. Härliga färger som passar månadens temafärg.

3. Vitamasques Black Gold Dust Sheet Mask. HÄR. Alltså vem älskar inte en lyxig sheetmask som dessutom glittrar av guld. Och det här verkar inte vara vilken mask som helst. Den har en trippelskiktsteknik som är utformad för att förbättra fuktinnehållet i masken och leda till ökad absorption till huden. Masken lovar ge massor av fukt och innehåller äkta guldpulver. Den ska också ha antiinflammatoriska egenskaper och en antioxidativ verkan tack vare de aktiva extraktet från Bambukol. Detta hjälper till att göra huden fastare och rengjord på djupet. Den rengör huden genom att absorbera orenheter till masken. Alltså, wow, måste testas snarast!

4. Bellapierre Banana Setting Powder. HÄR. Det här pudret hade jag faktiskt redan och det är grymt bra. Speciellt under ögonen eftersom det gula neutraliserar den blå tonen på de mörka och djupa ringarna under ögonen. Bellapierre är en lyxig serie mineralsmink med 100% naturliga ingredienser.

5. First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer. HÄR. Den här verkar spännande. En fuktgivande kräm som vårdar huden men som också funkar som primer. Den ljusar upp huden med ljusreflekterande mikropärlor och ger en utslätande illusion genom att dölja porer och orenheter. Den ska också hålla makeupen på plats längre.

6. Swell Ultimate Protect & Renew Serum. HÄR. Det här märket har jag aldrig hört talas om så ska bli kul att testa. Det här är ett serum för håret som ska vara ett fantastiskt värmeskydd som också hjälper till att skydda topparna och gör håret glansigt. Lövely!

Vill du också prenumera (obs ej sponsrat inlägg det här, bara tips) så finns det många olika varianter med allt från 1-12 boxar. HÄR. Ju fler boxar du väljer desto lägre blir månadspriset. Jag har verkligen varit supernöjd hittills. Det här är så klart en lyx som man inte alltid kan ha råd med. Men när man kan så är alla värda att få unna sig en box med härligheter levererad till sin brevlåda varje månad! 😀 Gör inte bara underverk för utseendet utan även för humöret! 😉 /Citycatkisses

 

+5

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Hallå där, fina Ellie!

  Jag fick så bra hjälp av dig när jag skulle börja jobba efter många år som sjuk, och nu när jag ska byta jobb så tänkte jag passa på att fråga dig om lite stil-hjälp igen:)

  Jag är hemma några dagar pga sjukdomsskov och hinner därför bli extra nervös över att börja på ny arbetsplats med allt vad det innebär. Och – ytligt nog- lite orolig för att inte smälta in “kulturmässigt”.

  Nu jobbar jag i ett område där de flesta har utländsk bakgrund, många barn är väldigt utsatta, folk bor i hyreshus av mindre bra skick och åker knappt in till centrum, än mindre på semester. Det jag byter till är ett av Gbgregionens mer välbärgade områden, vid kusten där bostäderna kostar många miljoner och folk är vd:ar snarare än lokalvårdare, osv. Och jag som är värsta lantisen har ju noll koll. Hur ska man klä sig för att smälta in? Om man dessutom inte jobbar full tid pga sjukdomen och inte har obegränsat med pengar? Om man tex vill köpa ett nytt halsband som man kan bära varje dag, vad ska man satsa på som är klassiskt men inte “tacky”? Vilka märken har folk i dessa områden när det kommer till väskor, kläder, mm? Alltså, jag fattar att man ska “vara sig själv” och allt det där, samt att jag ju inte ska bo där och ändå inte har råd att matcha dem, men det vore ändå intressant att veta lite vad som är stilmarkörer i ett dylikt område?

  Jag har tänkt att jag ska ta hjälp av en “personal shopper” på Åhlens city i Nordstan, men jag vet inte riktigt vad jag ska be om för hjälp. Jag tänker mig få kläder, men i bättre kvalitet och som går att matcha så att det inte blir alltför tråkigt, tänker jag rätt? Jag brukar få höra att jag bara klär mig i mörka kläder och att det är tråkigt, och jag inser att det ju stämmer. Har en idé om att jag, som ju gått upp mkt i vikt under sjukdomsåren och tyvärr inte gått ner dem, ser smalare ut i svart. Men samtidigt så vill jag inte se ut som om jag ska gå på begravning. Så svårt!

  Tacksam för lite hjälp!
  Kram/Tanja

  0
  1. Hej Tanja! Tusen tack för din fråga som är så bra och relevant på många sätt. För även om man vet allt det där med att man ska va sig själv så har vi alla en stark längtan efter att passa in och jag tror extra mycket när man har en svår sjukdom. Då vill man verkligen vara “som andra” på alla andra plan som går. Så brukar jag ofta känna i alla fall. Och många av oss vet inte heller riktigt vem man är och vad som är ens egen stil. Det gäller både sjuka och friska. Det är dock väldigt lätt att tappa bort sig själv där någonstans bland medicinburkar och läkarbesök. Liksom man lätt tappar bort sin stil och lite av sin stilidentiet när man blir mamma och det kan vara svårt att hitta till sitt nya jag och sin nya stil. Jag vill börja med att säga GRATTIS till nya jobbet. Jag hoppas du kommer att trivas och få underbar kollegor! Sen vill jag med en gång säga, det är klart att du kommer passa in! Det kan vara lite “speciellt” ibland att vistas i “finare” miljöer i Göteborg/Stockholm. Och visst finns det både en viss stil, ett visst språk och olika oskrivna “regler”. De flest skulle nog låtsas som att det inte är så, just därför tycker jag att det var så coolt av dig att faktiskt sätta ord på detta. Jag har ju delvis vuxit upp i ett sånt område, men det har alltid känts som att jag är på utsidan och tittar in. När jag var liten var min mamma nästan den enda i hela området som var ensamstående och vi hade det tufft ekonomiskt eftersom hon var arbetslös i många år efter skilsmässan. Nu bor jag återigen i ett sånt område och känner mig återigen väldigt annorlunda än de som bor här eftersom jag har en sån svår sjukdom och kan arbeta så lite. (De flesta här har “högstatusyrken” och har det också väldigt bra ställt). Men vet du vad jag tänker, DU (och även jag) ska var så jäkla stolt över dig själv och du ska komma in på din arbetsplats med den tanken varje dag. DU är en fighter. DU har klarat och gått igenom så mycket svårt som många av dina nya kollegor aldrig skulle orkat med. DU är beundransvärd på alla sätt. Att du känner det är så viktigare än vilka kläder du bär. SÅ, när du klär på dig på morgonen ska du alltid först sätta på dig din osynliga “stolthetsdräkt”. Kom ihåg det! Sen ska jag hjälpa dig med resten! 😉 Jag har tyvärr glömt vad det är för yrke du har. Plaggen jag föreslår skiljer ju sig mycket mellan tex. en förskolelärare och en administratör på kontor. Så skriv gärna någon rad om ditt yrke/arbetsmiljö! Och vet du vad, jag börjar också ett nytt deltidsjobb nu, i ett “fint” område, så vi kan göra den här resan tillsammans! Stor varm kram!

   +1
 2. Åh, men så roligt att höra att du också ska börja nytt jobb! Stort grattis! Även om man ju är tacksam för att man “får” vara hemma när man är jättesjuk så är ju ändå drömmen att få en vanlig vardag, en inkomst, osv, det gissar jag att du också känner. Jag kan vara hur trött som helst när klockan ringer alldeles för tidigt en kall måndagsmorgon i januari, men om man ser på alternativet så finns det inget jag hellre vill än att få leva det livet som alla andra lever. I många år när jag var som sjukast så trodde jag knappt att det var möjligt att någonsin komma dit, och jag har ju följt dig länge via bloggen och vet att du kämpar (även om det inte märks så mycket på sociala medier hur sjuk du ändå är) så jag gläds för oss båda.

  Tack för de kloka orden om att man ska vara stolt över att faktiskt komma så långt, det ska jag försöka ta till mig <3 Vad glad jag blir över att få lite tips av dig! Jag ska försöka beskriva min arbetsmiljö så att du förstår vad jag söker.

  Jag är bibliotekarie, med inriktning mot barn. Jag jobbar alltså bara inomhus och behöver inte klä mig praktiskt som t.ex. en förskollärare, men jag ska kunna sitta ner bland barnen om det krävs, kunna ta mig runt lätt, osv. Många förknippar yrket med Gudrun Sjödén och knut i håret. Själv tänker jag att jag vill klä mig stilrent och klassiskt men inte "tantigt". Jag tycker t.ex. att Ebba von Sydow har en fin stil och har köpt böckerna de gett ut (säker stil) men det är svårt att omsätta det i praktiken. Det känns som att de tipsen många gånger passar bäst på långa blonda smala tjejer som Ebba och Emilia som passar bra i allt, snarare än mulliga, mörka och korta mig:) Jag träffar och pratar ofta inför människor jag aldrig sett tidigare och då vill man ju känna sig bekväm i sina kläder.

  Ett visst antal timmar i veckan har jag diskpass vilket ju innebär att jag hjälper folk med alltifrån boktips till att kopiera (herreG vad man kopierar i detta yrket- inte helt motiverat att plugga fyra år för det *S*) och ja, helt enkelt servar med det som behövs. I den kommun som jag nu lämnat finns det mkt problem med missbrukare som använder bibblan att göra affärer på, det finns hemlösa som ockuperar stolar/soffor och sover på, det kan vara stökigt, det har förekommit misshandel mellan besökare och kollegor till mig har blivit knuffade/slagna. Där är det vakter och poliser ofta. Tror inte att det kommer vara så på nya stället. Men som bibliotekarie får man vara beredd på att möta människor från samhällets alla sidor och skikt.

  Den delen av arbetet som jag tycker är roligast är det som allmänheten inte ser så mycket av, det jag gör när jag inte är i disken. Om jag ser till vad jag gjorde i höstas och ger exempel så hade jag flera sagostunder både under halloween och jul för barn mellan 1-5 år och deras vuxna. Jag gjorde alla inköp till barn – och ungdomsavdelningen. Jag deltog på ett par olika föräldramöten på förskolorna där jag pratade läsning i förhållande till språkutveckling- och då stod jag inför ca 30 okända människor samt personal. Jag höll i flera möten med personalen på förskolorna, jag var och föreläste inför ett gäng nyblivna föräldrar och deras bebisar (då satt jag på golvet på öppna förskolan). Jag var på studiebesök på ett annat bibliotek ang. ett projekt. Jag tog emot många elever och deras lärare på bokade och ibland spontana klassbesök. Jag höll i bokklubb för barn från 10 år där vi fikade och pratade böcker. Jag var den som mötte upp författare och andra aktörer som kom till biblioteket för olika aktiviteter, jag anordnade själv lovaktiviteter, tävlingar, osv.

  Ungefär detta kommer jag att fortsätta med framöver, men med lite mer tid för skolbesök. Med andra ord så möter man människor från 0 år och upp till 99, även om upp till och med tonåren är mitt huvudsakliga fokus. En del av tiden sitter man på kontoret, sedan är man ute i olika verksamheter.

  För ett tag sedan så sa en bekant till mig som vet att jag är bibliotekarie att jag borde ha ett mer socialt jobb. Jag blev så förvånad för jag tycker själv att jag har ett väldigt socialt jobb. Har haft och kommer att fortsätta ha en dag i veckan då jag enbart sitter framför datorn, och jag brukar faktiskt längta lite efter den dagen:)

  Ja, nu fick du en lång uppsats, men jag ville beskriva hur mina dagar kan se ut. Kram!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *