Mina Favoriter Bland Sommarens Bästa Skönhetsprodukter!

Summer Beauty Faves!

Hello Citycatbabes! Sommar och semester närmar sig med stormsteg och här sitter jag och är blek och allmänt o-somrig. Dags att ta till lite hjälp från ett gäng gamla trotjänare. När solen lyser och allt är på topp vill man även själv känna sig på topp och för det har jag några skönhetsfavoriter som jag återkommer till år efter år. Jag tänkte att jag ville dela dem med er och samtidigt höra vilka skönhetsfavoriter som ni inte kan klara er utan på sommaren?

Citycatkisses!

Bioterm Lait Corporel 400 ml. Det här är en bodylotion som jag återvänder till gång på gång. Jag älskar den praktiska pumpfunktionen. Jag gillar särskilt att använda den på sommaren eftersom den är så tunn och lätt. Den går snabbt in och lämnar inget kladd på huden. Dessutom doftar den ljuvlig somrigt av grapefrukt och apelsin. Något som jag själv tyvärr inte doftar av naturligt, så då är det ju fint att man kan tillföra det.

Lancome Flash Bronzer Gel Legs. Jag har prövat otroligt många brun utan sol-produkter och den här är den enda som jag blir riktigt nöjd med på benen. Ingen orange ton, jämn och fin färg, lätt att applicera tack vara den färgade gelen. Och så har den ett helt fantastiskt skimmer som gör att jag nästan alltid får komplimanger för min ben när jag har använt den här.

YSL Rouge Volupte Shine. Har ni silkigt mjuka, färgglada läppar av er själva? Nej, inte jag heller faktiskt. Så jag köper alltid minst ett sånt här läppstift per sommar. Förpackningen är så ljuvligt lyxig och snygg och läppstiftet så där perfekt mjuk och silkigt på läpparna. För att inte tala om att det är Spf 15 och har plumpingeffekt. Jag gillar att välja en ganska stark korallnyans på sommaren . 🙂 Och så kan man intala sig att man bör ju faktiskt ha solskydd på läpparna och då måste man helt enkelt köpa ett sånt här läppstift. 😉 Jobbigt men sant.

Lancaster Silky Milk Spf 15. Alltså bättre solkräm finns inte, enligt mig. Den må vara dyr men den är värd det tycker jag. Jag har aldrig blivit röd när jag haft den här solkrämen på mig. Bara brun och snygg, ha, ha. (Okej då, men brun i alla fall och jag blir inte lätt brun kan jag säga, mer fläckvis rödvit). Det enda som är mindre bra är att den inte är vattenfast vilket gör att man måste komma ihåg att smörja in sig efter varje bad.

Lancaster Tanmaximizer After Sun Cream. När vi åker på solsemester köper vi alltid den här krämen som är en after sun som maximerar solbrännan. Jag vet inte hur den fungerar, bara att den fungerar och vi älskar den både jag och  min man. Vi har använt den varje sommar i 13 år så numera är den ljuvliga doften synonym med sommar, semester och sol. 🙂 Ibland på vintern går jag och sniffar lite på den och får en sån där go sommarkänsla i hela kroppen. Helt normalt.

Clarins UV Plus Day Screen High Protection Spf 50. (Puh, lagom långt namn). Den här har jag nyss köpt efter att jag fick ett prov på den. Tycker att den fungerar riktigt bra just för ansiktet där jag jämnt brukar få pigmentfläckar. Spf 50 är ett måste i ansiktet för mig, det gör visserligen att jag är likblek i ansiktet hela sommaren, men det är ju det som brun-utan-sol är till för! 😉

Burt’s Bees Tinted Lip Balm. Det här stiftet är perfekt när man vill vårda läpparna och bara tillföra en aning färg. Ekologiskt och underbart med enbart naturliga ingredienser. När min 3-åring insisterar på läppstift brukar han få det här. Känns som att YSL-läppstiftet i knalligt orange på honom kan bli lite mycket, eh eller?

Escada Fiesta Carioca Edt. Jo visst, Escadas sommarparfymer doftar i princip likadant allihop, men ändå inte. 🙂 Gillar du en gillar du alla kan man lugnt säga. Det är liksom inte sommar utan Escadas sommardoft. I år firar de 25-årsjubileum med en doft inspirerad av den sprudlande och färgglada karnevalen i Rio.

Nuxe Huile Prodiguese Or. h här kommer den, den bästa av dem alla. Guldoljan som kommer göra att hela du ser ut att vara gjord av skimrande guld. Okej kanske lite att ta i, men din hy kommer att glimra, stråla och dofta ljuvligt. Du kan även ha den i hårtopparna. Jag gillar att ta den på mitten av benen för en benförlängande effekt och på axlarna, nyckelben och armar. Den är så fin och jag vill inte vara utan den en endaste sommar. Dessutom på rea nu, yay.

(Inlägget innehåller adlinks och räknas därför som en annons). Klickar ni på någon adlink stöder ni bloggen. Jag säger sjävklart aldrig att ni måste köpa något, det här är bara tips på vad jag själv köper och vad jag tycker är bra och i vissa fall mindre bra med produkterna. Så om ni letar efter sommarskönhet kanske ni förhoppningsvis fick lite råd. Sharing is caring som de säger! 😉

Det har blivit en nätt liten samling YSL-läppstift. 🙂

Har ni några skönhetsfavoriter ni använder år efter år på sommaren? Tipsa gärna!

0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *