Påskris På Två Vis!

Hello Citycatbabes!
Det är ju meningen att man ska ha tråkigt den här fredagen men om ni vill pigga upp er en liten stund i smyg så kan ni spana in mina två påskris. 😉 Kanske kan vara lite inspo om ni inte hunnit fixa erat ännu eller inför nästa år. Jag gjorde ett glammigt som passar i vardagsrummet och ett traditionellt med en twist som passar i köket.
I vardagsrummet har jag mycket svart och grått med mässing och koppar. Accentfärgerna är mörk turkos, midnattsblått och rosa. Där passade det bra med en glamourvariant av påskriset tyckte jag och snörade fast gigantiska fjädrar i rosa och matchande ägg med små gnistrande stenar. Jag använde mig av en stor rund vas med textur och ett stort ägg i mässingsfärg får ytterligare höja glamkänslan.
I köket har vi mest vitt och gult med turkos som accentfärg (ja vi är färgmänniskor, he,he, inga helvita rum hos oss inte. Här valde jag en liten mindre vas och benvita och svarta ägg. Jag har också satt i riktiga ägg med små snören i. Dessa har jag fyllt med lite vatten i botten och satt i färska påskliljor.
Båda varianterna blev lite härliga tycker jag och hoppas att de ska förstärka påskkänslan hos både mig och dig.
Önskar er en trevlig långfredagskväll! Här blir det pasta till middag och tv-serier till efterrätt. Ja kanske glass också iofs.
Citycatkisses!
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *