Peppad för Livet!

Annelie Pompe på peppkväll med 4 Good!
Hello Citycatbabes!
Förra veckan var jag på ett event som jag aldrig kommer att glömma. Det var 4 Good (Sveriges största kvinnliga nätverk) som bjöd in till en fantastisk kväll på Lorensbergsteatern i Göteborg. Ni vet att jag älskar när kvinnor nätverkar! Temat var The Power of YOU med 4 kända inspiratörer vilka bjöd på hejdlöst mycket pepp och nya insikter. Jag blev medbjuden av Siranee som driver Thaimorsan Mat och Event och vi fick fint sällskap av hela Göteborgs-bloggelit – Emma/På Smällen, Malin/Göteborgsmamman, Johanna/Enkla Knep, Liselotte/Fotoliselotte, Emelie (Under My Umbrella), Mikaela (Mikaela Adventure) Sandra/Vet Du Vad och Malin/Namlia.

 

4Goood, Event, Göteborg, Modeblogg, Power of You.

4Goood, Event, Göteborg, Modeblogg, Power of You.

Jag brukar ha lite svårt för motivationstalare. När man har en obotlig och extremt smärtsam sjukdom är det inte så kul med någon som står och gormar “ryck upp dig” eller “ut och spring 5 mil”! Men så var det inte alls här. Djupast (ha, ha)  intryck gjorde fridykaren och äventyrerskan Annelie Pompe som har satt världsrekord i fridykning. Det gjorde hon med hjälp av meditation, något som jag själv nu försöker lära mig och går på var annan vecka. Jag blev så inspirerad av att höra om hur otroligt mycket meditation kan påverka vårt sinne, vår kropp och hälsa. Om ni får en möjlighet att höra henne föreläsa, ta den, det var magiskt!
Börshajen, Andrea Farhad var också fantastiskt imponerade. En sån jäkla cool tjej som kommer från en väldigt fattig bakgrund och nu tjänar miljoner på börsen. Inte bara det, hon gör gott också, här, delar hon med sig helt gratis av alla sin kunskap så att kvinnor ska våga investera och kunna skapa sig en trygg ekonomi.
Hanna Rydman som har grundat körsuccén Joyvoice fick hela Lorensbergsteatern att stå upp, dansa och sjunga så att taket höll på att rasa in. Ingen dålig bedrift att få igång oss stela och blyga svenskar så snabbt.
Gunnar Söderström, motivationscoach och personlig tränare fick mig att tänka efter med sin berörande berättelse om hur ett positivt budskap kan förändra ett barns liv. Som elev med specialbehov fick han alltid höra att “han var så dålig på att sitta still”. En dag fick han en ny lärare som sa “du är så duktig på att röra dig” och hela den destruktiva cirkeln bröts, nu arbetar han med värdseliten inom idrott och lär dem hur de ska röra sig. SÅ fantastiskt.
Kvällens värdinnor Carina och Marie från 4Good delade också med sig av sina bästa tips ur nya boken “Stora Peppboken“.  En magisk kväll där champagnen och inspirationen flödade. Mycket av det jag fick höra tror jag att jag kommer att bära med mig hela livet. 🙂
4Goood, Event, Göteborg, Modeblogg, Power of You.
En välfylld goodibag med en massa nyttigheter fick jag också med mig hem, lyx! Min outfit för kvällen, får ni se i morgon! 😉

4Goood, Event, Göteborg, Modeblogg, Power of You.

Mikaela som är äventyrerska precis som Annelie, har varit på tystnads retreat med Annelie Pompe och passade självklart på att köpa hennes senaste bok “Otroligt Högt Och Extremt Djupt”. Mikaela bloggar också på Minimeringsmästarna och hjälper till att uppdatera mig om hållbar konsumtion.
Tack för en fantastisk kväll Siranee och 4Good.

 

 

 

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *