[iframe width=”600″ height=”428″]https://video.unrulymedia.com/app_wrap_general.html?url=https%3A%2F%2Fvideo.unrulymedia.com%2Fwildfire_1225410161.js&site_ref=citycatwalk.nu[/iframe]
Hello Citycatbabes! I helgen åkt vi till Saluhallen, där vi botaniserade bland ljuvliga ostar, smakrika oliver och oxfilé från närliggande gårdar. Vi handlade med oss en massa gott hem. På kvällen lagade vi till det och då kan man ju tro att vi tände ljus och satt vid matsalsbordet när vi skulle äta. Men det gjorde vi inte, ha, ha. Ofta äter vi istället framför vår favoritserie om mat, Chef’s Table. Har ni sett den? Annars är den ett måste att spana in för alla matintresserade, en fantastisk inblick i världens bästa restauranger. Det är något alldeles speciellt att äta medan man ser på när mat blir tillagad. AEG har tagit det ett steg längre genom att skapa en ugn som de har byggt om till ett bord vilket ni ser i videon. (Videon är 38 sekunder, så inte som mina videos, ha, ha). De här otroliga borden kommer att placeras ut på några av Nordens topprestauranger. I Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal. Där kan gästerna själva vara med och tillaga maten på bordet, så coolt. Och därmed också själva finjustera temperaturen på maten.
Den nya ångugnen från AEG Mastery Range finns även för privata kök (men inte i form av ett bord då, ha, ha, utan som en vanlig ugn fast med superhjältefunktioner). Det är alltså en intuitiv ugn, så den känner själv av när maten är perfekt tillagad. Inga mer torra köttbitar, ingen mer underkokt fisk. Så underbart stressfritt att inte behöva krångla med termometer varenda gång. (Som dessutom nästan aldrig fungerar som den ska, vi har 4 olika termometrar hemma, i hopp om att någon ska fungera just för dagen). När vi gör om köket är det definitivt en sån ugn jag vill ha! Sen är det ju bara den lilla detaljen att vår son ska somna också så att vi kan äta godbitarna i lugn och ro. I lördags åt vi middag kl 22.30, så det blev med andra ord inte riktigt som vi hade tänkt oss, ha, ha.
Disclaimer: Sjävklart får vår son också mat. Men han uppskattar tyvärr inte en bit Brin d’Amour på samma sätt som vi (än) så han får något annat mer 3-års anpassat till middag på lördagar. 🙂
-I samarbete med AEG-