Så Får Du Glansigt Hår -Bästa Glanssprayen!

(Innlägget innehåller AD-links)

Hello Citycatbabes! Ni som har följt mig länge vet nog redan att jag älskar den här glanssprayen eftersom jag skrivit om den förut. Men så många av er frågar om hårtips så jag tänkte att jag ville skriva om den igen nu när jag precis köpt en nya flaska. Så det här är inget jag har fått, utan det är en produkt jag köper själv, gång på gång för att den är så bra.

Bästa Glanssprayen

Min favoritprodukt för att få glansigt hår är en glansspray från Balmain. Den heter Balmain Silk Perfume 200 ml (HÄR) och den innehåller ren arganolja och vårdande silkesproteiner som skyddar, motverkar slitage och ger ett glansigt resultat. Förutom att man får en glänsande man så fungerar den också som en hårparfym och lämnar en ljuvligt lyxig doft i hela håret. Den blir aldrig för mycket eller för tung, bara så att håret lite lätt doftar som att man precis varit på en exklusiv hårsalong i Paris och fixat håret. 🙂 Den doftar dyrt helt enkelt, ha, ha.

Andra favoriter och missar.

Jag har testat många glanssprayer och glansoljor, men jag blir aldrig lika nöjd som med Balmain.

  • Sebastian Professional Dark oil HÄR är den näst bästa jag testat, älskar doften och den är riktigt bra. Men håret blir inte riktigt lika glansigt och dessutom måste man själv fördela den i håret och bli kladdig om händerna. Spray är så enkelt.
  • Moroccanoil HÄR har jag så klart testat, har en flaska hemma, men jag tycker ofta den blir för tung och klibbig i mitt tunna skandinaviska hår, däremot vårdar den topparna väldigt bra. Fast nu när jag kikade runt så såg jag att den finns i sprayform också, Moroccanoil Finish Glimmer Shine, HÄR, den hade varit kul att prova. Någon som testat den?
  • Aussie Miracle Hairspray Shine & Hold. HÄR. Gav väl lite glans och en aning stadga, men nej, den kommer jag inte köpa igen.
  • Lee Stafford Shine Head Spray. HÄR. Märkte absolut ingen skillnad alls när jag sprayade den i håret. Minusbetyg.

 

Lyxig på badrumshyllan

Ett extra plus är att flaskan från Balmain blir en snygg inredningsdetalj på badrumshyllan. Jag har även köpt till den lilla puffen, en så kallad Vapourizer HÄR som ger flaskan ett ännu lyxigare utseende och känslan av en gammal parisisk parfymflaska. Knasigt nog så blir fördelning över håret inte riktigt lika bra som utan puffen, ha, ha, men jag kör ändå alltid med puffen, för det är så fint och känns extra lyxigt. 😀

HÄR kan du se en video hur jag använder sprayen.

Limiterad upplaga

Vill du har något ännu exklusivare så finns även en deluxe-variant av hårparfymen från Balmain i limiterad upplaga. Balmain Hair Couture Perfume Chevuex. Då är det glasflaska och ännu vackrare puff. Drömmen alltså! HÄR hittar du den.

Har du någon glansprodukt som du gillar? Tipsa gärna!

Du hittar glanssprayen HÄR och puffen HÄR.

Finns även i reseförpackning på 50 ml HÄR.

 

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *