Sminka Dig Som Rihanna! Makeup-Tutorial!

Makeupvideo med Rihanna

Hello Citycatbabes! Hoppas ni mår bra. Det har varit lite få uppdateringar här senaste veckan, jag är ledsen för det. Det är bara att jag inte har mått så bra, det finns egentligen så mycket roligt jag vill blogga om, bara att inte kraften har räckt till. Den där lilla grodan (läs trotsig 3-åring) som jag har, tar en del energi. 😉 Och det syns, jag skulle behöva kilovis med makeup för att dölja de mörka ringarna under ögonen. Här kommer räddningen. En grym makeupvideo med Rihanna och Vogue.com som jag tänkte att jag bara måste dela med mig av, i fall ni inte har sett den än?

Fenty Beauty

Rihanna har sitt eget makeupmärke Fenty Beauty och hon vill så klart göra reklam för det. Men hon har också sminkat sig själv för scen, galor och events i många år och blivit sminkad av världens bästa makeupartister så naturligtvis har hon snappat upp ett och annan trix för på vägen. Jag lärde mig i alla fall lite nytt. Sen är ju den här kvinnan så snygg att hon inte behöver en gnutta makeup, men visst är det kul ändå att få gå loss och framhäva det allra bästa hos sig själv. Perfekt inför midsommarfesten! 😉

Min nästa Youtube video är också på gång, håller på att redigera den nu. 🙂 Citycatkisses!

+3

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *