Understatement -Bästa Underkläderna. +Rabattkod.

Samarbete/reklam för Understatement Underwear.
Understatement underkläder Saboteur lace

Understatement -underkläder av kvinnor för kvinnor.

Hello Citycatbabes! Jag tänkte bara kika in och berätta att jag har blivit ambassadör för det svenska underklädesmärket Understatement Underwear. Det är underkläder gjorda av kvinnor för kvinnor. Företaget startades 2017 i Stockholm av Marie Stolt and Maria Lager. Det är trendig och cool design som känns ny med många smarta funktioner och detaljer. Jag älskar tex att de gör märkeslappen i mjuk silikon och att den sitter på utsidan, så att den inte skaver eller kliar mot kroppen. Det  här är exklusiva underkläder, välsydda i fina material, men just därför blir de också hållbara. Det här är inte slit och släng, det här är kvalitet som varar länge.
Understatement underkläder Saboteur lace

Rabattkod.

Understatement har delat en exklusiv rabattkod med mig, enbart för mina följare som ger 20% på hela sortimentet. Koden är eleo20. Passa på att unna dig vackert och hållbart under. Koden gäller tom. 31/8-20, så skynda fynda.
Understatement underkläder Saboteur lace

Kroppspositivt.

Understatement jobbar mycket med kroppspositivism och de vill fira och klä alla kroppar oavsett storlek, hudton eller ålder. De bad mig skriva lite om vad jag är mest stolt över med min kropp och det blev då ett inlägg om mina ben och mina tigerränder. Du kan läsa det HÄR.
Understatement underkläder Saboteur lace

Understatement Underwear, Saboteur.

Jag har på mig Saboteur bralette och Sabouteur highwaist lace string. Båda sitter så snyggt, håller in och lyfter up där det behövs samtidigt som de är vackra för ögat. Även om ingen annan ser vad jag har på mig för underkläder så ger det en lyxig och sensuell känsla som stärker självförtroendet och det är inte att underskatta kan jag lova. Texten i shoppen är på engelska men det är ett svenskt företag. Happy Shopping /Citycatkisses!  

Köp här och glöm inte koden eleo20 för 20% rabatt.

Understatement Underwear

 

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *