Vacker Manikyr Och Snygg Festmakeup med Tutorial!

-Inlägget innehåller affiliatelänkar till produkter jag använder och har köpt själv-

Hello Citycatbabes! Det är ju några dagar sedan nyårsafton ha, ha, men dagarna har försvunnit i ett enda sjukkaos här hemma, puh. Jag tänkte ändå att det är väl aldrig för sent med tips på en snygg festmakeup?
Det är många av er som frågar efter makeup tutorials och en dag får jag kanske mod att göra en själv men tills dess så bjuder jag på en tutorial som jag själv använde på nyårsafton. Det är superkända makeupartisten Charlotte Tilbury, som också säljer exklusiv makeup under sitt eget namn, som har gjort videon. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med makeupen (händer inte ofta). Nyårsafton brukar börja med drömmar om att fira in 12-slaget som den snyggaste varianten av mig själv någonsin och sluta med en skitsur tjej med klumpig maskara och ojämn rouge (och en förvirrad äkta man som undrar varför partystämningen dog…?)
Här har ni videon:

Så här blev resultatet på en 30+ (+)are, ha, ha, tyvärr utan en enda Charlotte Tilbury-produkt. Nu önskar jag mig så klart hela hennes makeupkollektion. 🙂 Däremot använde jag en underbar ögonskugga från YSL som jag fick i julklapp, Full Metal Eyeshadow i färgen Gold Source. På läpparna blev det en till julklapp nämligen läppenna från Mac i färgen Spice(så bra). På Instagram kan ni se en video på hur makeupen såg ut “live” om ni går in på Highlights (de små runda ringarna under profilen) och trycker på “Beauty”.

Foundation /Clinique Even Better Glow Foundation.

Concealer/ Marc Jacobs Remedy.

Contouring/Anastasia Contour Kit Light to Medium.

Rouge/ Nars Orgasm.

Eyeliner/ Lancome Crayon Khol i fären 01 Noir.

Ögonskuggor  Sephora palett för gröna ögon.

Guldögonskugga/ YSL Full Metal Shadow i Gold Source.

Lipliner/ Mac Lip Pencil i färgen Spice.

Läppsift/Anastasia Liquid Lipstick i färgen Lovely.

ÖgonbrynspennaAnastasia Brow Wiz i medium brown.

Mascara/ Ciate WonderWand in Black.

Manikyren blev mörk med silverglitter. Först ett elegant svart lack från Zoya och sen ett superglittrigt partylack över från Models Own som är som att hälla paljetter över naglarna. Härligt, om ni frågar mig. (Men försök inte ta bort det när du har en dålig dag, ha, ha).
Hoppas ni fick lite inspo till nästa festtillfälle! Och som vanligt, har ni några stil eller skönhetsfrågor så är det bara att maila mig på citycatwalk1@gmail.com Citycatkisses! Lämna gärna en kommentar här.
0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Wooow! Du lyckades så bra med sminkningen måste jag säga. Blir så sugen på att testa samma look på mig själv. Jag är dock brunhårig och brunögd så jag vet inte riktigt hur färgen passar mig…? Men jag ska testa i alla fall.

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *