Veckans Önskelista!

 

Hello Citycatbabes! Här kommer veckans önskelista! Just nu drömmer jag om prickigt och leopardmönstrat, om en stor härlig sammetspuff i rosa och mässing till min nya walk in closet och matchande sammetsknoppar. Är besatt av Black Orchid från Tom Ford och medaljonger på tunna halsband. Vill ha ett par vita solglasögon, en somrig nätväska, ett mässingställ (fortfarande besatt av mässing) för post och en läcker drinkvagn i källaren! 😉 Hoppas att ni har det fint! V har gemensam semester just nu och har haft en underbar vecka i Grekland, om än med en del skador, ha, ha. Snart kommer härliga bilder från resan!

Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Åh, jag älskar önskelistor och gör egna hela tiden. Just nu börjar jag sukta efter höstmode för det är bästa modet på hela året, Jag är dock lite intresserad av den prickiga kjolen, smickrande modell,

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *