Veckans Önskelista & Paris Trendspaning!

 

(Klicka på respektive plagg för att läsa mer om det).

Klädkris

Hello Citycatbabes! På senare tid har jag blivit inspirerad till en lite annan stil. Lite mindre knalliga färger, lite mer bas och jordtoner. Redan innan jag reste till Paris kände jag att jag längtade efter lite enklare snitt, en lugnare färgskala och kvalitet över kvanitet.

Jag håller på att bli galen på min garderob som ser ut som att en cirkus har exploderat och jag har för mycket kläder men ändå inte tillräckligt eftersom basplaggen saknas. Paljettklänningar däremot, jisses alltså, ha, ha.

Paris Trendspaning

I Paris blev jag också så inspiererad av de ultrachica och supersexiga fransyskorna som får de enklaste plagg att se helt fenomenala ut. Något jag ofta såg var en stickad kofta, gärna lite ullig och ganska söt, (som den vita här) med en sensuell svart BH under eller ingen BH alls. 😉 Tillsammans med jeans eller skinnbyxor. Bekväma boots i svart eller supersnygga stövlar i brunt/cognac var också en spaning jag gjorde. Bruna stövlar bärs oftast till en svart klänning eller kappa, lite otippat, men så jäkla snyggt.

Veckans Önskelista

Jag är faktiskt helt kär i varenda grej på veckans önskelista, ett resultat av min klädkris och Paris-inspiration. Vackra blusar, skinnplagg, ursnygga skor, stövlar och väskor. Tomten, kom igen nu, det är bara att packa ner varenda grej här och leverera under granen! 😉 Vad står på er önskelista den här veckan?

Citycatkisses!

+5

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *