Veckans Stilfråga: Olivia Palermos Gröna Kappa!

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Hej! Blev störtförälskad i denna gröna kappan. Var hittar jag den? Vad är det för märke? Tacksam för svar.// Tina
Hej! Jag förstår dig, det är verkligen en helt fantastisk kappa. Olivia Palermo är känd för att blanda couture med kedjor som Zara och Topshop och ofta kan man därför hitta hennes plagg till budgetpris. Just den här gången så har vi lite otur för kappan är från Monclers specialkollektion Gamme Rouge och kostar i runda slängar 45.000 kr. Man vet ju aldrig någon annans ekonomi och vill du ha den levererad i morgon kostar det 12 dollar extra. Du hittar den här. Men om nu detta är lite väl saftigt för dig 😉 så har jag försökt hitta några andra snygga gröna kappor som alternativ. Moncler-kappan är så speciell och unik att det inte gick att hitta något som var på pricken likt men här kommer ett gäng gröna snygga kappor i alla fall! 🙂 Jag hade tänkt ge 3 alternativ men det råkade bli 11. Blev lite besatt av att hitta en bra, ha, ha. Mitt bästa tips är att köpa kappa nummer ett eller två och sy på ljuslila fuskpäls på kragen. Fuskpäls hittar du i närmsta tygaffär. Det finns även många butiker som säljer fuskpälskragaratt knyta utanpå kappan. Happy Shopping!
Green Coats!
  1. Zalando. 2. Morris3. Lindex. 4. Dagmar. 5. HM. 6. French Connection. 7. Gianni/Asos. 8. Wakakuu. 9. Odd Molly. 10. Desigual. 11. Ida Sjöstedt.
Vill du ha tips på fler härliga varianter samt vad du ska tänka på inför ett köp av en kappa, kan du spana in min stora trendspecial om höstkappor här. 🙂

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *