Vi reser till paradisön Barbados!

Hello Citycatbabes! Nu reser vi till Barbados en hel månad. Eller ja, det är i alla fall tanken. Vi har planerat den här resan i 5 år, men nu har ju det här nya Corona-viruset börjat komma, hoppas det inte kommer till Barbados. Läskigt värre. Och lite synd eftersom vi gör den här resan till stor del för min skull, för att jag ska få må bättre. Men vi håller tummarna nu att allt ska gå bra.

Med mig på resan har jag bland annat en snäck-bikini från Elsa & Rose (HÄR). Ett par vintage Chanel solglasögon fyndade från Sellpys designeravdelning, nya pärlörhängen från Glitter (HÄR) och mina favoritarmband från Christyle som säljs till förmån för World Animal Protection Sverige. (HÄR).

Och min favoritdagkräm från Origins med solskyddsfaktor 15. Den ger huden lite extra glow och en lätt täckning/utjämnande effekt. Så man har bara ”bra saker” på huden men får ändå en lite jämnare hudton och mera glow. (HÄR)

Citycatkisses

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *