Dagens Outfit!

image603

Topp i silver och vitt –John Richmond
Halsband och örhängen i silver Babyphat
Amrband i skinn –Mango
Svarta stuprörsjeans –HPK Jeans
Silverfärgade ballerinaskor –köpta i London
Svart skinnväska –Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Emelie : Önskar jag hade några stycken Bayswater at ge bort 😉
    Amanda :Tack sötnos!
    Jean-Pierre: Dina kommentarer förgyller den här bloggen 🙂
    Sweetheart. Tack Sweetie, ja silverballerinas känns roligt just nu, finns massor av varianter i Sverige oxå.

  2. Tack! 🙂 stuprörsjeansen är de som har döskalletryck i strass på fickorna som du kan se i arkivet på mina outfits. Jag hittade dem i en butik som jag aldrig hade varit inne i förut, med riktiga skräpkläder och skum butikspersonal. Gick förbi och det stod total utförsäljning så tittade in och mitt bland allt skräp låg de här godbitarna som jag använt massor. Den låg ungefär mitt emot Solo och hette Chelsea eller Chelsy eller något liknande. Har inte varit inne igen efter det, men de kanske har samma modell fortfarande. Super bekväma är de oxå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *