Mitt Paket från Net-a-Porter…

OMG! Vilken lyx! Det ringde på dörren och där stod en man med ett stort paket till mig. Paketet från Net-a-porter.com. Jag har aldrig handalt därifrån förut och allvarligt talat, det borde finnas en varningenstext, det här är livsfarligt beroende framkallande. Måste dela me mig av denna helt galet lyxiga upplevelse…. Paketet är stort svart och blankt med ett vackert sidenband omkring. Vitt silkespapper på utsidan, svart silkespapper på insidan…Som ni ser tyckte min lilla älskling, Molly också att det var en spännande paket….inuti paketet ligger en sammetsmjuk vit dust bag med min present…hi hi det känns som det är min födelsedag 🙂 Fortsättning följer….

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *