Dagens Outfit!

Tisdag.

image650

Topp –Björn Borg
Jeans –Acne
Klocka-Guess
Armband-Mango
Väska –Marc by Marc Jacobs
Stövlar –Esprit

Du kanske också tycker om

9 kommentarer

 1. Jättesnyggt outfit.Som vanligt 🙂 Jag fick armbandet idag,men tyckte det var lite för stort tyvärr 🙁 Jag köpte ett läderarmband i CC Skye på Asos rea.Det behåller jag.Är jättecoolt 🙂

 2. Amanda: Tack, det var premiär för väskan idag 🙂
  B: Tack, vad gullig du är:) å nej va synd att det var för stort, vi som mätte och allting, men det är ju alltid svårt att shoppa på nätet. Hur ser läder armbandet ut? Är det det med nitar?
  Emelie: Tack vad glad jag blir! ( har kilklack på stövlarna som förlänger lite ) 😉

 3. Jepp det är det med nitar.I brunt skinn.Det passade mycket bättre än det andra.Dessutom var det billigt för asos har rea på några cc skye smycken 🙂

 4. Va bra att det blev lite shoppinglycka i alla fall, det med nitar är supersnyggt. Såg att Engla hade det gröna. Jag tänkte beställa Ella Moss klänningen men när jag skulle göra det fanns den inte kvar i min storlek, typiskt. Får se om den kommer in igen.

 5. Ja jag såg med att Engla hade det.Skulle vara snyggt med ett rosa med i sommar.Vad trist att klänningen var slut!Vilken webshop var det?

 6. Ja ett rosa eller vitt skulle vara perfekt. Det var på revolveclothing.com som jag skulel beställa. Min sambo ska åka till USA för att hälsa på några vänner så jag tänkte beställa klänningen dit så att han kan ta med den hem, är en hopplös shopoholic 😉

 7. Åh vad bra 🙂 Dom har mycket på revolve.Där beställde jag mina True jeans.Har du kollat på sephora.com?Där finns allt.Min syster köpte ID smink åt mig där när hon var Usa för några veckor sedan.ID kan jag rekommendera.Bästa sminket jag använt någonsin!Jag fick skicka tillbaka cc Skye armbandet idag 🙁 guldet hade lossnat lite och jag är petig om det är dyrt.Dom kunde inte hålla ett nytt åt mig så jag fick beställa ett nytt idag själv.Får tillbaka pengarna plus porto iallfall så det är bra.Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *