Dagens Outfit!

image3200
Idag har jag haft möte och så har jag träffat två vänner som har startat en modellagentur tillsammans, jätte kul att se dem igen. : ) Idag fick mitt gamla nitskärp sedan Guns & Roses tiden åka på, fast som chict skärp i midjan istället för hängandes på höfterna. Nitarna fortsätter att synas i modet även till våren, kul tycker jag. Molly ville gärna vara med på outfitbilderna idag, hon valde också en helsvart outfit, jätte snyggt! : )
Svart plisserad topp –Zara
Nitbälte –Second Hand
Svarta jeans med dödskallar –HPK Jeans
Gråa stövlar –Björn Borg
Svart klocka –GUESS
Armband-Cocoo/ Snö
Svart väska –Baswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Snygg som alltid!Coolt outfit 🙂 Molly vet hur man klär sig 😉
    Jag fick min AA klänning idag!Mina armband är skickade idag med från Accessora 🙂

  2. Erika: Tack, va roligt att du tyckte det! 🙂
    B: Åh tack!! Hi,hi ja hon rä en riktig liten minifashionista! 😉 Åh va kul, blev du nöjd med klänningen? Jag köpe ett sånt där förlängningsband igår på HM som jag fick tips om så att BHn inte syns in ryggen, ska testa om det funkar idag. Hoppas att du får armbanden idag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *