Dofta som Mangosorbet!

image579

Jag har precis köpt Escadas årliga sommarparfym som jag gjort varje sommar de senaste 6 åren. Den här gången heter den Sunset Heat och doftar av mangosorbet, annanas, papaya och tropiska blommor. Kort sagt, man luktar som en sommarkväll vid medelhavet när solen håller på att gå ner och doften av blommor och citrusfrukter finns i luften hmm det blev visst inte kort. Hur som helst, varje sommarutgåva är limited edition och i London fick jag rådet att spara alla flaskor för en del av dem har redan börjat bli samlarobjekt som är värda pengar. Jag har ju då slängt alla mina flaskor…smart…men ska defenitivt spara denna. Den här är defenitivt den ljuvligaste doften hittils så den kan jag verkligen rekomendera. 5 citycats av 5 möjliga!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *