Marc Jacobs väska!

image588Jag älskar den här underbara bruna skinnväskan från Marc by Marc Jacobs. Har spanat och spanat på den länge på Net.a-porter.com och är förälskad. Min underbara Bayswater från Mulberry behöver kompletaras med en ljusare kompis för de soligaste sommar dagarna. Så nu har jag gjort slag i saken och köpte den. 🙂 Eftersom jag sitter inne ikväll medans alla andra friska lyckliga männskor är ute och roar sig i värmen och jag ligger här i soffan med värmedyna och medicner så är det inte mer än rätt att tröstshoppa lite! Japp, nu var den beställd och hmm ja jag mår nog lite, lite bättre 🙂

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Tack, ja färgen såg så där underbart ljus smörig brun ut man liksom föreställer sig hur mjukt och fint skinnet komer vara, den här väskan kan man bära både som tote och shoulderbag och det är ju skönt. Hoppas den är lika fin i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *