Dagens Önskeshopping!


Läckra skor till våren och sommaren  har precis kommit in hos Topshop!
Coola fransmockasiner med nitar.
Läckra franssandaler med nitar.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh vad jag gillar skorna med nitar, jag har kikat in dem i deras lookbook och bara väntat på dem. Jag tror nog att det blir ett köp. Det är så kul att gå in på din blogg för du ger alltid tips på saker jag vill ha och tidigare har kikat på. Ha en bra dag. Kram.

  2. Camilla: Vi måste ha väldigt lika smak du och jag, va kul 🙂 och va roligt att det kanske blir ett köp, jag hade gärna köpt dem jag med, fast jag väntar ju på mina fransmockasiner från LaRedoute, så får försöka låta bli. Fransar och nitar i kombination är verkligen sommaren 2009, rockigt och boehmiskt, indian och cowboy, allt i en perfekt mix, hot, hot, hot. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *