Dagens Drömoutfit!


image1628
Idag drömmer jag om vilken outfit jag skulle vilja ha på mig ikväll när vi är på ön Kefalonia i Grekland. Jag åker alldeles strax och kommer vara där i en vecka. Om någon av er har sett filmen Kapten Corellis Mandolin med Penelope Cruz så var det just på ön Kefalonia den spelades in. Ikväll skulle jag vilja glittra ikapp med solnedgånen i guld och varma solgula färger…ååååh : )
1.
En riktig drömklänning i gnistrande guld och citrongult från Jenny Packham
2. Jag vill matcha med nätta guldsandaletter från Jimmy Choo
3. Ett par lyxiga solglasögon är bra att ha innan solen gått ner. De här snygga i guld med ett gult sött litet bi som dekoration kommer från Gucci
4. Den här lilla guldiga aftonväskan med tillhörande urtjusigt armband från Roberto Cavalli får gärna dingla från min handled.
Jag hoppas ni tittar in om en vecka igen här på CityCatwalk. Då är det dags att ta en närmare titt på höstmodet! Tusen kramar/ Ellie

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *