Greklands vackraste ö, Kefalonia!

image1637
Hej allihop! Nu är jag äntligen tillbaka! Kom hem sent i går natt så är lite trött idag. det har varit en helt fantastisk resa. ÄNTLIGEN fick vi sol och värme. Och vi fick det ordentligt också, 40-45 *C i skuggan på dagen 35*C kl 12 på natten!! och 26*C i vattnet. Jag har faktiskt aldrig varit med om en sådan värme! Kefalonia är en otroligt vacker ö! Här ser ni Myrtos beach, den mest fotograferade stranden i hel Grekland, där vi solade och badade i de super höga vågorna. Jag har aldrig sett en sådan färg på havet…mmmmm. Nu blir det till att packa upp och ringa viktiga samtal men sen hoppas jag att jag ska hinna med lite bloggning. Hoppas ni har haft det bra!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *