Dagens Köp!

image1600
Idag fick jag armbandet från Cocoo som jag beställde! 🙂 Det är verkligen jätte fint, påminner om det här från Roberto Cavalli och det den klassiska ormen från Kenneth Jay Lane men till ett mycket mer överkommligt pris. Kristallerna gnistrar verkligen fint och armbandet sitter bra. Blev jätte nöjd!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. I’m back 🙂 Det blev en orm för mig med som jag fick tidigare i veckan 🙂 Visst är dom fina?Hoppas du mår bra!

  2. B. Hej! Va kul att du är tillbaka! :)Hoppas att du hade det bra och mår bra! Va roligt att du också köpte en orm, hi,hi, det går inte så bra med våra shoppa mindre tankar..:)Blev du nöjd med ormen? Jag blev jätte nöjd, bra att den var å liten så att den inte trillar av handleden.

  3. Ja jag blev nöjd med min.Tog en i guld eftersom silver är slut.Jag är med nöjd, men jag kan ha den ca 8cm upp från handleden.Jag har extremt smala handlder nämligen.Men jag tycker det är snyggt att ha vissa armaband lite högre upp.Nej det går inte så himla bra med shoppa mindre 🙂 Jag köpte föresten en skinnväska i måndags som hon Cecila B Jonson på Expressen bloggade om i går.Tyckte jag var lite coolt hihi.Ha en bra lördag!Kram

  4. Åh va coolt! Det känns alltid lite exra kul när man hittat något innan stilexperterna gjort det! :)Åh jag vill också ha ormen i guld, jag såg inte att den fanns i guld, typiskt, jag är supernöjd med en i silver, men mina övriga smycken är mest i guld så en guldorm hade varit ännu bättre! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *