Heidi Klums heta kampanj!

image1602
Jordache Jeans
har valt Heidi Klum som modell för deras senaste kampanj. Bilderna är verkligen super sexiga men samtidigt stilfulla i svart vitt och photoshoppade till max med en mjuk softad bildredigering. Hedi Klum ser verkligen fantastisk ut på bilderna med sina långa svallande extensions och är verkligen fortfarande en supermodell!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jo snygg är hon, annat kan man inte säga! Men hennes röst skär som naglar på en griffeltavla i öronen på mig när hon pratar i Project Runway, vet inte varför men den irriterar mig, hehe :p

  2. He, he ja jag kan förstå vad du menar, hon tar ju det där ”You’re either in or you’re out” ca 100ggr per avnitt! 🙂 Men jag gillar Project Runway jätte mycket, ska bli spännande att se vem som vinner! 🙂

  3. Ja det ska bli jätteintressant att se vem som vinner! De fyra som är kvar har ju så olika stilar!
    Har för mig att de i slutet av förra programmet sa att det är uppehåll nästa vecka på grund av fotboll. Trist, Project Runway är ju veckans höjdpunkt på TVn! :/

  4. Ja det tycker jag med!! :)Så himla typiskt att de flyttar på tjejernas program för att sända sport, jag tycker alltid att det är så! Ska verkligen bli intressant att se vem som vinner, jag tror att jag hoppas på Michael eller Uli! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *