Dagens Outfit!

image1510image1511
Idag är det riktigt varmt i Göteborg, molnigt och så där kvavt. Den här lätta bomullsklänningen som jag fyndade för 49 k rär verkligen superskön att ha på sig för sådant här väder! Var och frågade efter skinnkjolen som jag har blivit helt besatt av på Gina Tricot men den hade inte kommit in än. Dock råkade jag inhandla ett par stickade vita over-knee strumpor, ooops, jag som bara gick dit för att titta. Fösökte mig på en flätad ostyrig frisyr a la Mary-Kate Olsen idag, hi,hi skönt att ha håret uppsat faktiskt.
Röd klänning –Gina Tricot
Skinnväska –Marc by Marc Jacobs
Armband i guld och skinn –CCSKYE
Svart armband med guldnitar-Giles
Röda ballerinas- Marc Jacobs

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Snyggt med flätan!Jag med försöka mig på en fläta snett över luggen/sidan någondag.Undra om dom kommer få in den där kjolen på Gina.Här är det med väldigt kvavt.Känns lite som utomlands hihi.Ha det fint!

  2. B: Jätte kvavt här med! Va kul att fu gilalde flätan! Fläta luggen har jag försökt, det ser så snyggt ut, men jag tyckte det var svårt. Ja de sa att de inte visste om de skulel få in den över huvud taget i Göteborg. hoppas, hoppas! 🙂 Ha de gött! 🙂
    Sussi: Tack, va roligt att du tyckte det såg fint ut med flätan 🙂 Man känner det som att man plötsligt ser ut som en liten skolflicka, men det har varit superskönt att ha håret uppsatt hela dagen istället för hängande ner i ansiktet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *