Bli en Safari Queen!


Många designerns visade safari trenden inför sommarn 2007. Från vänster Louis Vuitton, Georgio Armani, Prada, Stella McCartney, Burberry Prorsum och Emanuel Ungaro. Kenneth Jay Lanes fina djursmycken som blivit så vansinnigt populära har gjort safaritrenden ännu hetare. För att få till looken är det sandfärger, djurmönster, fräsht vitt, brunt skinn, guld och trä som gäller. Här visar CityCat hur du hittar stilen för att bli en riktigt Safari Queen!
image1513
1. Viktigast i safari outfiten är naturligtvis khakishortsen. De här snygga shortsen hittar du hos Ellos
2.
Ett tunnt linne i härligt zebramönster från Ellos passar bra till.
3. Solglasögonen är en viktig accessoar för att få till looken. De här supernygga solisarna kommer från lyxiga Linda Farrow Vintage.
4.
Matcha linnet med supersöta zebrarandiga ballerinas från Asos.
5.
Den här vrålsnygga safarijackan i vitt med bruna knappar från Ellos är perfekt till outfiten.
6. Stora smycken som det här underbara halsbandet, Gold Coast Rhino, med en noshörning från Candace Ang. hör till looken.
7. Ös på med djurmönstrade armband i massor. Ett tigermönstrat armband och ett giraffmönstrat armband från djursmyckeskungen Kenenth Jay Lane.
8. Midjeväskan är på väg tillbaka och vad passar bättre på safariresan än en väska som du inte behöver bära. Den här snygga väskan hittar du hos Asos.
9.
Avsluta med en djurmönstrad jättering från KJL så är stilen komplett!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jättesnyggt!Jag gillar smyckena med.Jag har igår beställt ett silver elefantarmband(två elefanter mot varandra.lite KJL kopia)på cocoo.se.Hoppas det är fint!kram

  2. Ja jag vill med ha ormen,tänkte beställa det igår med faktiskt!Hoppas bara det inte är megastort nu för min handled.Får skicka tillbaka annars tror jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *