Stockholms Modevecka!

Igår visade
www.lexingtoncompany.com
Hunkydory, www.hunkydory.se
Velour (pressvisning/utställning), www.velour.se
Nygårdsanna, www.nygardsanna.se
Gunilla Pontén, www.ponten.com
Minimarket, www.minimarket.se
Fifth Avenue Shoe Repair, www.shoerepair.se
Camilla Norrback, www.camillanorrback.com
Cheap Monday, www.cheapmonday.com
Bäst kritik fick Fifth Avenue Shoe Repair med en kollektion full av hårda material som lack och hårda färger som svart och rött och spektakulära skärningar. En ovanligt mörk kollektion för att vara vårmode tycker jag.
 FASR / Stureplan
För mig var favoriten defenitivt Minimarket. De visade en kollektion med färger som ljusblått, en speciell mintgrön färg, djupt mörkblått och grått. Förra året var det blommönster i år var det färgglatt rutmönster. Slinkiga satinmaterial syntes många gånger och liksom fina draperingar och plisseringar. Mina favoriter var de underbara t-shirtarna med en söt katt som jag redan känner köpsug efter och de fantastiska minikjolarna med i tulpanmodell.
 Minimarket/ Stureplan
Cheap Monday visade många nya roliga jeansmodeller och tvättar däribland en leopardmöstrad med hög midja och en i sliten silvermetallic och även här syntes rutmönster.
 Cheap Monday/ Stureplan
Camilla Norbacks
kollekton gillade jag inte särskilt mycket jag tyckte att kläderna var osmickrande för kroppen och ganska tråkiga men det fanns en klänning i grått med vita brodyrdetaljer som var söt.  På visningen fanns legendariska Jay Alexander från bla. Americas Next Top Model.
 Camill Norback/Stureplan

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *