Who’s your Cover Girl?

image1577
Två skådespelerskor, två sångerskor på modetidningarnas September nummer! Vem gör sig bäst som Cover Girl? Britney Spears på omslaget för Allure, Gwen Stefani på omslaget för InStyle, Selma Blair som cover girl för Dazed eller Jessica Biel som cover girl för Glamour UK.
WHO'S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Jessica Biel var verkligen otroligt snygg men jag måste säga att Selma Blairs cover har något speciellt över sig! Hon ser både lite skör och tuff ut…

 2. Britney ser lite trashig ut på nåt sätt och Gwen som alltid brukar vara så snygg är i någon konstig vinkel.. Nej, det ser inte bra ut.. Selma Blairs omslag är snyggt men hon ser så blek ut.. Så, summa summarum, :P, Jessica Biels omslag är snyggast, dock lite för mycket text.. Aldrig ska man vara nöjd 🙂 Justin ska vara glad som har henne :):)

 3. Lina:Ja Jessica Biel är nog min favorit också, men måste hålla med om ditt sätt att se på Selmas cover, först tyckte jag bara hon såg tuff ut men efter att ha läst ditt inlägg såg jag bilden på ett annat sätt, själva posen ger intryck av skörhet medans ansiktet och frisyren ger ett annat intryck, intressant foto faktiskt! oj,vad långt svar det blev..:)
  Sussi:
  Måste säga att jag blev väldigt förvånad när jag såg Brittan på det här omslaget, hon ser väldigt
  snyggt ut! Men jag tror också att de har gått fram väldigt hårt med photoshop.
  Elin:Ja vilket par de är Jessica och Justin! Jessica Biel är så galet snygg! :)Gillar inte Gewns omslag jag heller, hon är ju jätte vacker i vanliga fall,men den här bilden är faktiskt inte bra.
  Eliza: Yes jag håller med, Jessica Biel är helt klart supersnygg på det här omslaget (och i verkligheten):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *