Dagens Fashionista!

image2853 Wow, vackert Penelope! Penelope Cruz såg helt fantastisk ut i en hellång aftonklänning på Queen Sofia Spanish Institute gala i New York där hon fick motta ett pris för sina insatser inom spansk film. Den lysande blå klänningen från Oscar de la Renta är enkel på framsidan och har en otroligt läcker rosettryggpartiet. Penelope kombinerade klänningen med enkelt upsatt hår och stora glittrande örhängen. Amazing!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hej. Har kollat igenom din blogg och måste säga att du har otroligt bra smak på kläder! Du klär dig jättefint, hittar helt underbara klänningar osv:) läste dock att du var sjuk.. vad har du för sjukdom?:/ förlåt om jag är nyfiken av mig.
    Kram L

  2. Sanna: Jag håller med! 🙂
    L: Hej! Tusen tack, va roligt att du gillar min stil coh min blogg!! :)Jag har en sjukdom som heter PBS (Painfull Bladder Syndrome)går också under namnet IC, ovanlig och än så länge obotlig och tyvärr en av de smärtsammaste sjukdommar som finns, ej smittsamt. Vad som händer är att njurar och blåsa förstör sig själva långsamt. Inget vidare trevligt alltså, men nu vet du i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *