Dagens Outfit!

image2947 Veckan innan jul är verkligen hyperstressig. Jag jobbade fre,lör sön, extra långa pass, igår fick jag passa på att handla alla julklappar och nu bär det strax av till jobbet igen. Det är därför som ajag inte hinner blogga så mycket just nu, men jag gissar att ni andra har minst lika stressigt som jag. Mycket rött blir det i outfitbilderna den här veckan, det är ju som sagt jul . : )
Klänning –Gina Tricot
Linne –Björn Borg
Sidenband –Åhlens
Halsband -Disney Couture
Ring –Pilgrim
Strumpbyxor –Lindex
Stövlar –Bianco
(Svart nagellack från Mybelline)

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag har alla julklappar redo.Men har tenta och prov som jag måste bli klar med senast torsdag så det är det jag är lite stressad över…Imorogn kommer lillsyrran hem och på tors min storesyster så jag vill vara klar imorgon helst.Shit det är bara att forsätta skriva på tentan nu,har några sidor kvar.Kram till dig!

  2. Åh vad duktig du är. Jag fick handlat klart det mesta i går också. Vad har du tenta i? Jag vet verkligen hur det är att sitta och skriva på tentor eller plugga till dem, natt efter natt, det är slitigt! Men det är värt det i slutändan när man står där med sin examen! Kämpa på! Skickar en stor kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *