Så Bär Du Baddräkten Som Topp i Sommar!

baddräkten som topp tips outfit modeblogg Göteborg
Fötterna i sanden, huvudet i molnen. 🙂 Kommer aldrig glömma när jag först satte fötterna i den gnistrande ljusrosa sanden på Barbados. Kan man ha baddräkten som topp? Det reder vi ut i dag! 🙂

Baddräkten -en multijobbare i garderoben.

Hello Citycatbabes! Finns det en enklare sommaroutfit än det här? Tror inte det. Med snyggaste baddräkten på är du alltid redo. För bad, för sol, för äventyr, för en drink i baren. På dagen kan du köra jeansshorts, sandaler och solglasögon till baddräkten, som jag gjorde här på stranden i Barbados. På kvällen kan du addera ett par härliga vida byxor eller en svepande snygg kjol och klackar om du vill höja outfiten ännu mer. En annan look som jag tycker är urläcker med baddräkt är att kombinera den med jeans och vit skjorta. Skjortan låter du vara öppen eller knyter i midjan utan att knäppa knapparna. Du kan också leka med accessoarerna och lägga till ett par härliga örhängen, en scarf i håret (som jag gjort här) eller en läcker väska. På min Pintrest hittar du en hel anslagstavla med inspiration för frisyrer med scarf. HÄR. Och jag har också gjort en anslagstavla med mina och andras bilder från Barbados. Den hittar du HÄR.
baddräkten som topp tips outfit modeblogg Barbados
Röd baddräkt och rött läppstift, en riktig vitamininjektion som piggar upp.

Mitt bästa tips för att bära baddräkten som topp är:

  • välj en baddräkt som sitter superbra så att du trivs i den.
  • välj gärna ett kraftiga tyg som inte är genomskinligt. I en altför transparent baddräkt kommer du känna dig för avklädd. Ju glansigare tyg, desto mer ser den ut som en baddräkt, så välj gärna ett matt och lite tjockare tyg.
  • välj en baddräkt som ger dig bra stöd för bysten, gärna med inbyggd BH. Har du stor och tung byst ska du tänka på att välja en baddräkt med breda axelband. Den här baddräkten från HM har både kraftigt tyg och en inbygd BH.
  • om du vill ha lite push up för bysten finns det många baddräkter med push up inlägg och även stödbågar under bysten.
  • välj en baddräkt som har en härlig färg som du älskar (men svart är alltid elegant) något härligt mönster eller någon fin detalj som tex. pärlor.
  • om jag ska skriva något man eventuellt inte ska välja så är det i så fall en baddräkt med stor sportlogga på, då ser den verkligen ut som en baddräkt och inte lika mycket som en body/topp. Men det är helt upp till tyckte och smak så klart.
Jag hade den röda baddräkten från HM (HÄR) så mycket i Barbados och hoppas kunna få mycket användning av den i sommar i Sverige också. Jag hoppas att det blir en riktigt solig och varm sommar i år (men gärna regna på natten så att allting växer som det ska). Så länge social distansering fortfarande behövs kommer vi att vara mycket utomhus och de flesta av oss kan inte resa utomlands. Det har nog aldrig känts så viktigt hur vädret blir som denna sommaren. Blir det en fin sommar så vet du nu att du har många nya snygga kombinationer av outfits bara genom att använda dina baddräkter som topp. 😉
baddräkten som topp tips outfit modeblogg Barbados
Baddräkt HM (HÄR). Jeansshorts Levis (HÄR). Solglasögon liknande HÄR. Snäckarmband liknande HÄR.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *