Miu Miu våren 2008!

CATWALK COLLECTION!
image2963
Hurra! Äntligen är det dags att börja kolla in vårens modetrender! Den första kollektionen som vi ska titta närmare på är Miu Miu s/s 2008.

NYCKLEPLAGGEN i kollektionen är utan tvekan vippkjolen och vippklänningen. Den är superkort med mycket volym och klänningen är åtsittande upptill.
SILOUETTEN är flickig och kvinnlig med smalare överdel och underdel med volym likt en ballerina eller en french maid. Kjolarna är vippiga , shortsen är puffiga. Byxorna är dock avsmalnande mot ankeln. 
FÄRGERNA är klara och starka uppblandat med svart och vitt. Hallonrött är defenitivt en färg att hålla koll på inför våren.
MÖNSTER syntes det mycket av i kollektionen! Man kan nästan dela upp dem i 3 olika grupper. Ränder i starka färger, konstmönser föreställande tavlor med tjusiga damer och vad jag kallar klassiska gycklar rutor. Nej jag skojar inte. Rutmönstret i klara färger var ett genomgående tema i kollektionen.
MATERIALEN var skimmrande siden, satin och organza samt tunn chiffong, guldbrokad syntes också.
DETALJER att lägga märke till är söta kragar och gulliga lösa manchetter. Genomskinligt är ett tema som har synts hos många designers inför våren och så även hos Miu Miu.
ACCESSOARERNA är oerhört fantasifulla, speciellt skorna som är rena konstverk. Platåsulan syns fortfarande, det är klara färger, guld detaljer,satin, ormskinnspräglat skinnn, lack och knytband runt ankeln. Kolla in utsyckningara på skorna här nedan! Väskorna är väldigt små och söta i form av fjärilar, små gulliga påsar eller klassiska små damhandväskor.

Mina accessoar favoriter från kollektionen är absolut den här underbara satinskon i rosa med guldband och den söta rosa väskan! Åhhhh! : )

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *